mkara409 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Merhaba Arkadaslar Ben Mesela Server Ankarada Ben istanbuldayım.Consolu nasil Accam acaba Onumerak Ettim.Yani Mesea Developerlar yeni Scp yazıyo Anında Ekliyo Servera onu Merak Ettim.
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Telnet sanırım[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla...
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Anlatmak isterdim ama uzun hikaye...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Antimodes52 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 windowsun varsa vardır telnet kullanmasını anlatmak çoook uzun bilgisayarını arat telnet diye ondan sonra bulursun işallah öğretecek biri. :D[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Admin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Telnet herzaman sakıncalıdır remote daha güvenilirdir.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus
Necroshine Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 telnet i buldum bende ama bilgisayar adını nerden orencez?
dominic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Uzaktan kontrol etmek istediğin bilgisayarın özelliklerine ve işletim sistemine göre tamamen değişir. Deep-Night'ın telnet ile ulaşabilirsin diyerek bahsettiği Sphere Server'in kendi konsolu, buradan malesef ki hiç bir şekilde script eklemen mümkün değil, bahsi geçen yerden sadece save alabilir, account yaratabilir/silebilir/değiştirebilir ya da resync edebilirsin. Büyük ihtimalle senin aradığın şey PCAnywhere veya RemoteAdmin tarzı karşı bilgisayarı mouse ve klavye ile tamamen kontrol edebileceğin bir program. Download.com adresinde bu programları aratıp, indirebilirsin, kurmak ve ayarları yapmak çocuk oyuncağı gibi birşey. Bu programlar arasında tavsiyem RemoteAdmin, çünkü freeware ve daha lite bir program. Tabii ki bunlar Windows bazlı programlar. Bunlar haricinde host makineye herhangi bir FTP server'i kurup dosyaları o şekilde upload etmen de mümkün ancak kullanım kolaylığı açısından sistem ve bandwidth eğer kaldırıyorsa yukarıdaki programları tavsiye edebilirim. [Bu mesaj dom tarafından 26 April 2003 13:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar