Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Developerlik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba Arkadaslar Ben Mesela Server Ankarada Ben istanbuldayım.Consolu nasil Accam acaba Onumerak Ettim.Yani Mesea Developerlar yeni Scp yazıyo Anında Ekliyo Servera onu Merak Ettim.
Mesaj tarihi:
Uzaktan kontrol etmek istediğin bilgisayarın özelliklerine ve işletim sistemine göre tamamen değişir.
Deep-Night'ın telnet ile ulaşabilirsin diyerek bahsettiği Sphere Server'in kendi konsolu, buradan malesef ki hiç bir şekilde script eklemen mümkün değil, bahsi geçen yerden sadece save alabilir, account yaratabilir/silebilir/değiştirebilir ya da resync edebilirsin.

Büyük ihtimalle senin aradığın şey PCAnywhere veya RemoteAdmin tarzı karşı bilgisayarı mouse ve klavye ile tamamen kontrol edebileceğin bir program. Download.com adresinde bu programları aratıp, indirebilirsin, kurmak ve ayarları yapmak çocuk oyuncağı gibi birşey. Bu programlar arasında tavsiyem RemoteAdmin, çünkü freeware ve daha lite bir program. Tabii ki bunlar Windows bazlı programlar.

Bunlar haricinde host makineye herhangi bir FTP server'i kurup dosyaları o şekilde upload etmen de mümkün ancak kullanım kolaylığı açısından sistem ve bandwidth eğer kaldırıyorsa yukarıdaki programları tavsiye edebilirim.

[Bu mesaj dom tarafından 26 April 2003 13:25 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...