Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anlamadım..

mayfer

Öne çıkan mesajlar

selamlar..
dün bi arkadaşın bana şu buddy zımbırtısını yollamasıyla oyuna başladım. ama oyunda yapıcak pek bişi bulduğumu söylesem yalan olur. girdim, gezdim, istasyonlara girdim falan ama biraz dolandıktan sonra oyundan çıktım.
amaç nedir? bu amaçlara nasıl ulaşılır?

bi de bi kaç sorum daha var:
- gezegenler ne işe yarar? inilir mi?
- başka oyuncularla karşılaşılmayacak kadar büyük bir ortamda savaşlar, alış-verişler nasıl gerçekleşir?
- skill falan nasıl geliştirilir?

farkındayım çok genel sorular oldu :)[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.
Sosyal ağlarda paylaş

Fea? 37?
Senmisin dostum? :-)

Şimdi ilk olarak oyuna girince channels'dan El Turco kanalını bulup oraya girceksin. Türkler genellikle orda takılıyor. Şifre smith12 olması lazım. Şimdi oyunda skill nasıl geliştiriliyor. Skill kiti alıyosun ve train diyosun. O sana belirli bir zaman veriyor ve o zaman bitene kadar ister oyunu kapat ister kapatma o skillin o levela kadar gelişiyor. Yani zaman dayalı bu olay. Her skillin maximum levelı 5.

Oyunda miner, producer, fighter, korsan falan birçok seçeneğin var. Oyuna gir konuşuruz.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
[Dreamsmiths]
Curse Alliance
Sosyal ağlarda paylaş

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...