mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 selamlar.. dün bi arkadaşın bana şu buddy zımbırtısını yollamasıyla oyuna başladım. ama oyunda yapıcak pek bişi bulduğumu söylesem yalan olur. girdim, gezdim, istasyonlara girdim falan ama biraz dolandıktan sonra oyundan çıktım. amaç nedir? bu amaçlara nasıl ulaşılır? bi de bi kaç sorum daha var: - gezegenler ne işe yarar? inilir mi? - başka oyuncularla karşılaşılmayacak kadar büyük bir ortamda savaşlar, alış-verişler nasıl gerçekleşir? - skill falan nasıl geliştirilir? farkındayım çok genel sorular oldu :)[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Fea? 37? Senmisin dostum? :-) Şimdi ilk olarak oyuna girince channels'dan El Turco kanalını bulup oraya girceksin. Türkler genellikle orda takılıyor. Şifre smith12 olması lazım. Şimdi oyunda skill nasıl geliştiriliyor. Skill kiti alıyosun ve train diyosun. O sana belirli bir zaman veriyor ve o zaman bitene kadar ister oyunu kapat ister kapatma o skillin o levela kadar gelişiyor. Yani zaman dayalı bu olay. Her skillin maximum levelı 5. Oyunda miner, producer, fighter, korsan falan birçok seçeneğin var. Oyuna gir konuşuruz.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 kanallar arasında El Turco isimli bi kanal göremedim.. başka bi kanal altında falan mı acaba? bounty, rookie, trade gibi kanallar fazla geneldi, heralde El Turco gibi playerların açtıkları kanallar başka kanalların altındadır diye düşünüyorum. nerden bulucam? (işiniz var benle :) )[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 channels panelinde yukarda new channel diye bir secenek var oraya el turco yaziyoruz. oyun icinde daha yardimci olabiliriz sanirim.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar