Curunir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Son zamanlarda etrafta fd ile buff ların range 800 e inicek diye bir haber dolaşıyor bu haber ne derece doğru ? Böyle birşeyin olması iyi mi olur kötü mü olur bilmem ama sipariş verdiğim acc elimde patlıyıcak eğer doğruysa... :([signature][hline]L50 Cleric Chelir (Deleted) L32 Skald (Deleted)
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 new frontiers?[signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki: hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur.
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 yep[signature][hline]L50 Cleric Chelir (Deleted) L32 Skald (Deleted)
daverc Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 yok ya zannetmem are buff bile getirip upgrade ediolar bufbotlari ole biseye cesaret edemezler cok maddi kaiplari olur nerdeyse her 2 kisiden birinin birde bot accounutna para werdigini dusunursek.[signature][hline]Beni bir sen anladin, sen de yanlis anladin.
Gladric Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 oyle bisi duymadim olmasida imkansiz mythic ac bi kurulus oldugu icin gelirinin nerdeyse yarisini yani buffbotlari kaybetmek istemez[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 hmm.. o zaman buffbot kasıcam iyi iyi sevindim :)
Öne çıkan mesajlar