Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abdullah Gül ve Kanlı Pazar İlişkisi

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

yurttan değilde seviye iyice düşmeden konudan ayrıldım,ayrıca şuur yoksunu v.s gibi hakaretleri,söyleyen arkadaşın kendisine iade ediyorum,siyaset bilimini anlamadan,kelime anlamını dahi bilmeden,siyasetin en tepesindeki insanları eleştirmenin ,anlamsızlığını bildiğim için böyle konulara artık mesaj yazmamaya karar verdim,siz kendi sabit fikirlerinizle tartışmaya devam edin pls ;)
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:
BabacumMostors said:
oha süper saçma bir konu olmuş konuyu açan yarıca şuur yoksunu..
ne oluyor lan burada?

tezkip: konuyu açan superwiz sandım konuyu açan değil de konuyu sahiplenircesine bol mesaj atan superwiz için şuur yoksunu dedim yine superwizin mesajları sayesinde konu çok saçma bir yere geşmiş.. bebek ölü doğmamış

şuur yoksunu lafı sanırım psikologsun,yada kahve köşelerinde ona buna hakaret edip dedikodusunu yapan nikotinden bıyıkları sararmış emeklilerden birisin sanırım,bide ne yazdığını bilecek kadar topice hakim ol lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

superwiz said:
yav adamın açtırıosunuz ağzını şimdi,sezer cumhurunbaşkanıyken bu kadar çamur atılmıyodu şimdi gül oldu cumhurun başı herifi bi kesmedikleri kaldı,aman tanrım laiklik elden gidiyor,kayserili bir herifin başörtülü karısı laikliği elden götürtecek kadar kuvvetliymiş bu ülkede bak laiklikte gitti,paticiğe belirli saatler haricide giremioz islam ülkesi oldu burası iran somali gibi yuh be kardeşim,bu kadarda olmaz hadi cumhuriyet mitinglerine 2 atıp tutalım sonra kristal şatolarmızda fazıl sayın konserini dinleyip %47 nin anasına avradına küfür ederiz,ama bi sonraki seçimlerde ya daha da güçlenirlerse diye bazıları gibi ömründen ömür giderse nolur ya poff görüomusun çok büyük rejim tehlikesi altında bu ülke,1 milyon askeri dünyanın 5.askeri gücü olan bir ülkenin rejimi ayaklar altında haydi askerler darbeye haydi kızlar okula hauahauha

http://img199.imageshack.us/img199/2791/1240608417451.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...