Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Msn aktif olmuyor. Adsl bağlantısıyla bağlıyım. Herşeyi yapabiliyorum ama MSN aktif olmuyor. Internet bağlantınızı kontrol edin diyor. Birde iMesh e register butonuna basıyorum. Yeni yükledim fakat öylece kalıyor. Mouse imgesi kum saati oluyor saatlerce bekledim. Bi icraat yok. Ne yapam?[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Ferrero, 01 Haziran 2004 17:28 tarihinde demiş ki:saatlerce bekledim. hmm düşündürücü.[signature][hline][i]#1176220387-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 adsl son 5 gündür rezalet durumda ondandır[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 msn için. eğer offline ise explorer sayfan olabiliyo. onun dısında bilemcem. imesh için ise. bende yeni yükledim imesh i bastım butona 20 dakkada kayıt işlemi bitti, bazen imeshte bozukluk olabiliyo. adsl ile ilgili değil sanırım[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 yav ilk defa bugun oldu. Dün bilgisayarı IpdBrute e bırakmıştım. İnternet çokmu kastı? Onu düşünüom ama herşey yapılıor bi MSN ya PFfffff[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: elma, 01 Haziran 2004 17:32 tarihinde demiş ki: msn için. eğer offline ise explorer sayfan olabiliyo. onun dısında bilemcem. Anlamadım yav zaten hep offline online olmaya çalışıyorum internet bağlantınızı kontrol edin hede hüde dior :([signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 adsl de bi haller var bende de bazen hat gidiyo bazen tüm explorer p2p programlar falan kitlenip kalıyo, klasik telekom işte bela herifler. yeni telekomlardan ilk adsl hizmeti verenden almassam ne olsun.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 yav bendede oluyordu o ama siteler falan hiçbiri çalışmıyordu. Busefer msn gitti sadece mailima giriom uo ya giriom paticik e giriom herşeye giriom bi msn[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 icq'da sorsak? *!kaçar*[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ICQ ya da girior :([signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar