Diesel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 IQ Format...[signature][hline]Imzamı senin icin degi$tiriyorum Arthur arkada$hım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 IQ'nun ne olduğu hakkında bi fikrin varmı?[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Bilgi![signature][hline]Imzamı senin icin degi$tiriyorum Arthur arkada$hım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Lol, IQ 2.dünya savaşı sırasında Amerikan(sanırım amerikan) askerlerine uygulanan ufak bi test.Birazcık mantıklı düşünürsek bunun gibi başka birsürü testler bulabiliriz.IQ=Bilgi diye konumlandıramayız direk.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 okadar uzatmana gerek yok.. Televizyonlarda reklamlada bekli gormussundur, hani su uni sınavları icin hazırlanan setler fln. ishte orda bahseder alın calısın iq'nuzu gelistirin derler..[signature][hline]Imzamı senin icin degi$tirdim Arthur arkada$hım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Anlatım bozukluğu var ozaman orda. Bi insan Otistik doğmuşsa %100 normal bi insan olabilme şansı olmadığı bunun bir örneği. Uzatmıyorum,ben sadece bilgin olsun diye söyledim,böyle sert oynamalar yapma.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar