arcenoid Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Beyler değil script yazmak iki güne kadar script kullanmasını dahi bilmiodum birinci sorunum bu zebula(nebula) scriptini indirdim ama vendorlar - npc ler(bazıları)- vendorların sattıkları filam nebula ile uzaktan alakası yok YApamadıkca daha sizlere deli deli sorular soracağım :) Dedikya Acemiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Bazı arkadaslar indirdigi zebula scriptlerini orjinal sphere scriptleriyle birlestiriyorlar. Adam scripti indiriyor digerinin ustune koyuyor boyle olmaz..!!! Scriptlerin dogru calısması icin ilk olarak orjinal spherenin scriptleri silip sonra zebulanın scriptlerini koymanız lazım.. Boylelikle sorunlar giderilir.. Bu olay dun aksam basıma geldi.. Adama orjinal scriptleri sil sonrada zebulanınkileri koy dedim, adam orjinalleriyle birlestirmis. Tabiki calısmaz..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Walla Birinci Dersten Hocam İyi Not Aldınız HAkkaten Saolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 saati 50 milyona özel ders verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: TaZmAnYaK, 31 Mayıs 2004 17:19 tarihinde demiş ki: saati 50 milyona özel ders verilir aueheehau 50 milyona sphereyi ezberlerim.. Bi cafede toplam 50 milyonluk otursam spherenin kitabını yazarım. Cunku saati 500.000 olugundan = 100 saat eder. 100 saatte 1 aylık bilgiye sahip olurum.. Senin 1 saat'te vergin bilgimi daha cok olur yoksa 1 ayda kazanılam bilgimi? [signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... [Bu mesaj Diesel tarafından 31 Mayıs 2004 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Soru İki Şimdi Sen Silencerin Nesi Oluyon Diceksiniz Ama Bişiyi Değil Napıyım Nebula Cok Güzel Server Nese Soruya Gelelim Nebuladaki Bu İce Robe Ve Fire Robenin Renkleri Ne Ve Nasıl Yapılmış Nebuladaki Yeni Robe Renkleri Ne Ve Nerden Yapılmış Nasıl Esinlenilmiş YArdımcı Olursanız Sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ICE: 0805 FIRE: 08a5 Bunlar olması gerekiyor. Ama renkleri gorebilirmisin onu bilemem..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 REnklerin Çoğunu Görebiliyorum Çünki Bi Arkadaş Akıl Verip hues.m2l Yi Nebula Clientindeki Hues.mul YAp Koy Demiş İce Fire Robe Scriptini YAzan bende ole yaptım çok güzel oldu (sıkıldım büyük harfle yazmaktan :P ) birde koyduğum npc aşıp gidiyor utanmasa benle diğer sektörleri de gezecek [Bu mesaj arcenoid tarafından 31 Mayıs 2004 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 huaheuah sende kucuk yazıver.. onun icin sunu yap: axis i ac Spawns a tıkla homedist'i 1 yap uzaklasamazlar.. olmazsa maxdist'i 1 yap.. [signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... [Bu mesaj Diesel tarafından 31 Mayıs 2004 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 sorulara cevap versene ya :) Okke Saol [Bu mesaj arcenoid tarafından 31 Mayıs 2004 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Sorusu olaaan??? :)[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Bekle eve gidiyim daha neler soracam bi sürü acemice hatalara yakalanıyorum sen bekle cok hevesliysen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Aksama kadar burdayım.. Servisimiz 7/24 online'dır.. :)[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Bu Hazır Dünya Spawnları Var Script Search Da Sence Hangisi Daha iyi Ve Bu Menuler acılmıyor alc,ins,charp. random script i silmediğim için mi bu da? Ve sanırım taming staff(zebula-Nebula) için o da bulamadım nerdeyse taming yapamıyorum hep random u silmediğimden dolayı mı? Birde Bu Nebulada Koyulan Dragleat Sistemi Güzel Oldu Aynı Run Uo dakiler gibi Sizlerden de bole bişi beklerim İlerde bende bişiler yazmaya çalışırım :) [Bu mesaj arcenoid tarafından 31 Mayıs 2004 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: arcenoid, 31 Mayıs 2004 17:46 tarihinde demiş ki: Bu Hazır Dünya Spawnları Var Script Search Da Sence Hangisi Daha iyi Ve Bu Menuler acılmıyor alc,ins,charp. random script i silmediğim için mi bu da? Ve sanırım taming staff(zebula-Nebula) için o da bulamadım nerdeyse taming yapamıyorum hep random u silmediğimden dolayı mı? Birde Bu Nebulada Koyulan Dragleat Sistemi Güzel Oldu Aynı Run Uo dakiler gibi Sizlerden de bole bişi beklerim İlerde bende bişiler yazmaya çalışırım :) [Bu mesaj arcenoid tarafından 31 Mayıs 2004 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Hazır dunya iyi degi, kendin yap! Menulerin acılmaması sebebi ilk basta bahsetmistim scriptleri birlestirmiceksin..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ok saols şimdilik bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: Diesel, 31 Mayıs 2004 17:22 tarihinde demiş ki: ... Cunku saati 500.000 olugundan = 100 saat eder... oha abi nerde bu cafe? altıparmak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bildin abi 32132131 tane cafe yanyana karsı karsıya olunca rekabetde oluyo hem baglantı 1-2 mb oluyo cafeye gore degisik oluyo.. 6 parmakta..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: arcenoid, 31 Mayıs 2004 17:08 tarihinde demiş ki: Beyler değil script yazmak iki güne kadar script kullanmasını dahi bilmiodum birinci sorunum bu zebula(nebula) scriptini indirdim ama vendorlar - npc ler(bazıları)- vendorların sattıkları filam nebula ile uzaktan alakası yok YApamadıkca daha sizlere deli deli sorular soracağım :) Dedikya Acemiyiz Yeni bir yetenek doğuyor :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Coder'dan sonra öğrendiklerinizi unutmanız için saati 500 milyona ders veririm.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ondan sonra da yine 500 milyona RunUO ve C# dersleri veririm. mis gibi RunUO'cu olursunuz :P[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Söyle bi cevap vereyim; -Öğrendiklerinizden canınızmı sıkılıyor? Ozaman arayın bizi biz sizin için öğrenelim. -Peki ya öğrendikleriniz başınızımı ağrıtıyor? -Artık C# öğrenmek ve bilmek istemiyormusunuz? Öğrendiklerinizi 99.000.009(kdv dahil)*12 taksitle(ŞOK) beyninizden silelim. DELBRAIN Bitmedi!Dahası Yanında Delshaper hediye! :D[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Hakaret eden gereksiz şahıs [Bu mesaj Korax tarafından 01 Haziran 2004 12:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ˆ¦ˆ _¦_ :D Eski türk filmlerindeki gibi,Araba çarpar hafızasını kaybettimi tamam.Fazla masraflı bi iş değil.Dikkat edin Şener şen'in Filminde olduğu gibi kör olmasın.Sonra adama araba çarpar siz kör olursunuz falan :D[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [Bu mesaj Korax tarafından 01 Haziran 2004 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Canım benim anlattıklarımı unutturmak içinb adama format atman lazım.. Zuahahah[signature][hline][b]Imzamı senin icin degistirdim Arthur arkada$hım..b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Format C:Brain :D[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar