Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 http://w9.gazetevatan.com/Yalin_Norvecin_sarkisini_caldi_mi/239053/8/Manset ilginç. şarkıyı dinliyorum şimdi girişi falan benziyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 şarkıyı dinledim şimdi de alakası yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 alaka yok bence ama şarkıyı ne zaman register etmiş onada bakmak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 herşeyi benziyor. bariz hacılamış dicem de bu yurovizyon şarkıları kaç ay önceden yapılıyo. yani belki aleksandır hacıladı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 alksandır yapmaz öyle şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 niye yapmasın lan. o da bi annenin evladı neticesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ahaha ben bu haberi okumamıştım hiç. diğer topictede benziyolar demiştim. şarkılarıda benziyo. yok kesin biz bidahaki sene yalını yollamalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 igordan olma anneden doğma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 fede said: herşeyi benziyor. bariz hacılamış dicem de bu yurovizyon şarkıları kaç ay önceden yapılıyo. yani belki aleksandır hacıladı? neresi benziyor yau iki aynı enstrüman var diye sende de hiç kulak yokmş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 keman dışında zerre alakası yok ama fairytale tabi daha güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 fairytaledeki geri vokaller yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 şarkıda kemandan başka bi numara yok zaten sdfsdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 abi 2 3 yerde bi girişi var kemanla orası benziyo o yani toplasan 4 5sn bu arada yalın pek dinlemem ama bu adamın bütün şarkıları aynı gibi:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 o kemanlı ritimler benziyor zaten. başka bi benzerlik yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ulan 7 nota var zaten kaç değişik şarkı yapılabilir ki? çok saçma hacılamış filan demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 mantığını ya aahahaha bunun majorü minörü zartı zortu var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 http://videogaleri.gazetevatan.com/7063_Ferhat-Guzel-Begum-Begum-Sarkisi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 serdar ve ekürileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bileydim baştan ben kızardım derdim git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 fede said: ulan 7 nota var zaten kaç değişik şarkı yapılabilir ki? çok saçma hacılamış filan demek oha fede 29 harf var kac farkli cumle kurulabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 o serdar ortacin ozlu sozlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 10 tane de rakam var dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 oha mümtaz http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=topu+topu+7+nota+var+ka%C3%A7+ayr%C4%B1+beste+yap%C4%B1labilir+ki&nr=y&pt=topu+topu+7+nota+var+kac+ayri+beste+yapilabilir+ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 fede said: ulan 7 nota var zaten kaç değişik şarkı yapılabilir ki? çok saçma hacılamış filan demek ajuhahuahuashdjjjdfdjfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 giriş aynı.resmen çalmış.Hırsız yalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar