SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Acı son yaklaşıyor benim için yazın bakalım nasıl geliyor karneleriniz :)[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 güzel gelmesini umuyorum[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. [Bu mesaj Apache tarafından 31 Mayıs 2004 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Fizik 5 fizik uyg 5 kimya 5 kimya uyg 5 biyoloji 5 ingilizce 5 edebiyat 4 tarih 4 matematik 5 geometri 5 analitik geometri 5 din kültürü ve... 5 seçmeli ders (beden) 5 milli güvenlik 5 not ortalaması 4.80 falan oluyo herhal[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 offfff neapsam aklıma gelio paticikte bile uffff. ortalama yükseltme sınavları temmuzun 1 inde bitiyo dimi?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 vasatla iyi bir karne arasında gelicek karnem, kötü gelsede umurumda olmazdı.. Karneyi deil tatili düşünün Yaz Tatili Rulezz!![signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 karpuza bak be, gormeyeli asmis kendini :p ortaokulda boole calissaydin simdi rahattin olm sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: karpuz, 31 Mayıs 2004 19:50 tarihinde demiş ki: Fizik 5 fizik uyg 5 kimya 5 kimya uyg 5 biyoloji 5 ingilizce 5 edebiyat 4 tarih 4 matematik 5 geometri 5 analitik geometri 5 din kültürü ve... 5 seçmeli ders (beden) 5 milli güvenlik 5 not ortalaması 4.80 falan oluyo herhal görmemişin 5-4 lü karnesi olmuş yazıp hava atmış[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 yok be volfi be orta okulda umrumda değildi dersler... çocuktum şimdi biraz bilime falan merak sardım matematiğe falan... hala tembelim çalışmıyorum ama bişiler yapıyoruz işte...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: eagle_dnz, 31 Mayıs 2004 19:58 tarihinde demiş ki: görmemişin 5-4 lü karnesi olmuş yazıp hava atmış abi karneler nasıl diye bir topic var ve karnemi yazıyorum? allah allaaah insanlar iyice saçmalamaya başladı ha...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Karpuz, Hangi lise abi bu FM sınıfında Beden var Lise 2de hemen kaydımı geçircem[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 kiskanmis seni karpuz bosver :p ben karnemi bilmiyom! matematik ve bilgisayar 5 gelicek gerisi kasimpasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: Natural_Jedi, 31 Mayıs 2004 19:54 tarihinde demiş ki: offfff neapsam aklıma gelio paticikte bile uffff. ortalama yükseltme sınavları temmuzun 1 inde bitiyo dimi? bende sırf ort. yukselte sınawına gırıp 4 gelen derslerı 5 yapmak ıcın almanyaya gıdısı 2 hafta ertelicem =)[signature][hline]|Pyro| |Forever Alone| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ah notlarımı bilsem :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ya bas git! adam 4.80 ortalama yapmis hala calismiom dio. okulun ne dandik bi devlet okuluysa tamam derim de... ya da beleş bi özel okul fln said: karpuz, 31 Mayıs 2004 19:59 tarihinde demiş ki: hala tembelim çalışmıyorum ama bişiler yapıyoruz işte... [signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 lan deli oluyorum ya, kıçımı yırtıyorum yüksek not aliim diye, aldığım ortalama 3.5 civarı. hay üsküdar amerikan'ın taa .....[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: Pyr0, 31 Mayıs 2004 20:02 tarihinde demiş ki: bende sırf ort. yukselte sınawına gırıp 4 gelen derslerı 5 yapmak ıcın almanyaya gıdısı 2 hafta ertelicem =) ??? akıl fikir![signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 melan olm sen cok melankoliksin rahat ol bak gelıo hepsi =) hos fazla da relax olma onuda ekliim de =)[signature][hline]|Pyro| |Forever Alone| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Feyziye Mektepleri Vakfı Özel Işık Lisesi (namı diğer Nişantaşı Işık Lisesi)... neyse abi ben bu konuyu tartışamıyacam yetti artık... çalışıyorum inekler gibi var mı? Tüm gün ders çalışıyorum 1 dakika bilgisayar ekranına bakmıyorum işim gücüm ders ineğim asosyalim burnumun bokuyla besleniyorum bunları mı duymak istiyosunuz? abi delircem ya dersanede de salak bi rekabet ortamı insanlar beni bütün gün inekliyo dersanede bize "ben çalışmıyorum çok zekiyim" triplerine giriyo falan sanıyolar... ya allah allah kime yalan borcum var yahu çalışmıyorum işte tembelin allahıyım! Allah için akıl var mantık var Çalışan adamın Matematiği 5 olur da Edebiyatı 4 de kalır mı yada Tarihi? hani ders çalışsam başta onların 5 olması lazım çünkü onlar zaten çalışmaya dayalı dersler... fizik geometri matematik kimya analitik gibi dersler tamamen anlamaya konuyu kavramaya dayalı sen çalışarak sadece kavramananı hızlandırırsın ya da arttırırsın ben derste anlıyorum kardeşim ne bu kıskançlık ne bu artniyet ya delircem abi insanlar bana direk yalancı diyor ya hay mına koyyim inanmayan arasın abime sorsun bu adam tüm gün naapıyo evde diye oldu mu? hay patladım[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: Natural_Jedi, 31 Mayıs 2004 20:06 tarihinde demiş ki: said: Pyr0, 31 Mayıs 2004 20:02 tarihinde demiş ki: bende sırf ort. yukselte sınawına gırıp 4 gelen derslerı 5 yapmak ıcın almanyaya gıdısı 2 hafta ertelicem =) ??? akıl fikir! öss de not ort. ek puan olarak gelcek akıl fıkır bu...[signature][hline]|Pyro| |Forever Alone| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 karpuz bu kadar gaza gelme:Dtakma ya[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 e bana baştan sölesen ışık'ta okuduğunu laf etmezdim o kadar. çünkü benim okulumda en çalışkan adamın bile tarihi 4 zar-zor gelir. en zeki adamın matematiği 4 gelebilir ya da manyak kitap okuyan bi adam edebiyattan 3 alabilir. garip bi okulum var, sizinkilerle karıştırdım. pardon...[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Olabilir çünkü benim de öyle gibi.. Bi biyoloji ve biyoloji uygulama yazılılarına çalıştım, onlar da yapamadığım için. Zaten 4 düşme olasılıkları var ilk notum 60 ikincisi 95 olsa hoca 100 vericekti ama olmicak gibi görünüyor, gene de hocamız Çığşarımız sever beni bi kıyak geçerse yazın sıcağında okul kıyafetiyle cebel olmama gerek kalmaz..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: -Melancholy-, 31 Mayıs 2004 20:11 tarihinde demiş ki: e bana baştan sölesen ışık'ta okuduğunu laf etmezdim o kadar. çünkü benim okulumda en çalışkan adamın bile tarihi 4 zar-zor gelir. en zeki adamın matematiği 4 gelebilir ya da manyak kitap okuyan bi adam edebiyattan 3 alabilir. garip bi okulum var, sizinkilerle karıştırdım. pardon... lol ztn senin okulun normal olcak pehh =P[signature][hline]|Pyro| |Forever Alone| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) [Bu mesaj Pyr0 tarafından 31 Mayıs 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Lan benim fizik uy 1 kimya 1 edebiyat 1 napacam ya sınıfta kalcam sanırım :([signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 lise 1 misin? 2 de kalma yok işte ben sorumlu geçicem[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar