pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 http://www.mavi-yesil.com.tr/getmediaB.ashx?contentId=31
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 onların kokusu iğrenç , yemeyin yedirtmeyin
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 pat pata pata pata pat ne güzel ses verir aklıma şu geldi: taka taka taka taka taka ta! :D
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ben hiç şekerli patlamış mısır yemedim
smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ben de yemedim şekerli ne biçim tuzlu olması lazım. bu arada o diyet bisküvisinden yedim patlamış mısırlı baya da iyiydi ama ben gerçek patlamış mısır istiyorum böyle hatta sinemaya gidiyim patlamış mısır olsun
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 geçen sene rejim yapan bi kız vardı sınıfta depoluyodu sırasına bundan aşırıyoduk biz de hep. kartonpiyer(tu) şekerli denicem ben
smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 kesin kötü şekerli :( esas ben acıktım şimdi ya yemek yesem mi daha uyumama 3 saat falan var
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Oha şekerli mısır süper bişi küçükken disneylande yemiştim böle ballı gibiydi :D
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Helcaraxe said: Oha şekerli mısır süper bişi küçükken disneylande yemiştim böle ballı gibiydi :D Selam, küçükken disneyland'e gittim. cahiller için not: türkiye'de disneyland yok.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 burjuva gücü rolünü üstlenmiş oldum deminki postta , saygılar sevgiler asdfsdf
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bakırköy yeraltı çarşısının girişinde şekerli patlamış mısır makinası var 1 milyon. patlatırken bangır bangır müzik çalıyo
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Helcaraxe said: Oha şekerli mısır süper bişi küçükken disneylande yemiştim böle ballı gibiydi :D şairin burdan yaşının 40-45 arası olduğunu varsayıyoruz.dikkat ederseniz şekerli mısır henüz türkiyeye gelmemiş. İlk şekerli mısır yiyişini bu denli heyecanla paylaşmasından da anlıyoruz ki bu ona karne hediyesiymiş.pekte akıllı uslu durmuz o bu mısırı çoktan haketmişti!1!!
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ayrıyeten gece gece canım çekti hiç üşenmedim ablama bağırdım kalk mısır yap yiyelim diye. yemekteyim. evet.
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Helcaraxe said: Oha şekerli mısır süper bişi küçükken disneylande yemiştim böle ballı gibiydi :D uu. kaç gün kaldın :P
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Lyvanna_Dolores said: ayrıyeten gece gece canım çekti hiç üşenmedim ablama bağırdım kalk mısır yap yiyelim diye. yemekteyim. evet. oha ne iyi abla o.
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 elesso said: bakırköy yeraltı çarşısının girişinde şekerli patlamış mısır makinası var 1 milyon. patlatırken bangır bangır müzik çalıyo fakire bak yea. adam disneyland diyo, sen bakırköy yeraltı çarşısı diyon. carousel de bari.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Lyvanna_Dolores said: Helcaraxe said: Oha şekerli mısır süper bişi küçükken disneylande yemiştim böle ballı gibiydi :D şairin burdan yaşının 40-45 arası olduğunu varsayıyoruz.dikkat ederseniz şekerli mısır henüz türkiyeye gelmemiş. İlk şekerli mısır yiyişini bu denli heyecanla paylaşmasından da anlıyoruz ki bu ona karne hediyesiymiş.pekte akıllı uslu durmuz o bu mısırı çoktan haketmişti!1!! ahaha şair ozamanlar 6-7 yaşındaydı şuanda 19 a bir kaç gün kaldı dsfsdfds kötü tahmin malesef
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Bella said: Lyvanna_Dolores said: ayrıyeten gece gece canım çekti hiç üşenmedim ablama bağırdım kalk mısır yap yiyelim diye. yemekteyim. evet. oha ne iyi abla o. gece gece üşenmeyip mısır yapan abla (über) gece gece üşenmeyip kısır yapan abla (kral) gece gece üşenmeyip hem mısır hem kısır yapan abla (bkz.ölebiablayok) niye kısır dedim bende bilmiyorum çağrıştırdı mısır kısırı.. canımda istedi şimdi (seslenir:-ABLAAAAEEEAAAA suuuuu)
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 kısır yapan abla mısır yapan abladan iyi bence.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Helcaraxe said: Lyvanna_Dolores said: Helcaraxe said: Oha şekerli mısır süper bişi küçükken disneylande yemiştim böle ballı gibiydi :D şairin burdan yaşının 40-45 arası olduğunu varsayıyoruz.dikkat ederseniz şekerli mısır henüz türkiyeye gelmemiş. İlk şekerli mısır yiyişini bu denli heyecanla paylaşmasından da anlıyoruz ki bu ona karne hediyesiymiş.pekte akıllı uslu durmuz o bu mısırı çoktan haketmişti!1!! ahaha şair ozamanlar 6-7 yaşındaydı şuanda 19 a bir kaç gün kaldı dsfsdfds kötü tahmin malesef sus ! büyüğüne karşı gelme ben ne diyosam osun edit: ironiye geaal
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ginaly said: elesso said: bakırköy yeraltı çarşısının girişinde şekerli patlamış mısır makinası var 1 milyon. patlatırken bangır bangır müzik çalıyo fakire bak yea. adam disneyland diyo, sen bakırköy yeraltı çarşısı diyon. carousel de bari. karusel babamın
Öne çıkan mesajlar