Evr Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 http://boards.lineage2.com/tm.asp?m=298188 nasıl iyi oldu anlatamam valla ilac gibi geldi ne kadar gec cıkarsa o kadar iyi :) tahmınen haziran ortasınıda gecicek bence ay sonu gibi gelcek haziran ortasında test serverı(yuksek levellı oyunculara invitation gelebilirmis public olmazsa) acarlar 1-2 hafta test edıp dıger serverlara eklerler o yuzden kasabıldıgınız kadar kasın c1den sonra fiyatlar yukselcek (kore serverınde boyle olmus)yaratıklar hızlandıgı ıcın solo takılanlar biraz zorlanabilir. -ayrıca sadece c1 e gecilmiycekmis Kore serverında bugune kadar yapılan tum kucuk updateler-bugfixlerde eklenicekmis yani Kore serveri ile senkronize olucagımız anlamına ve dolayısıyla cok kucuk belki hic gecikme olmadan c2yede gecebilcegimizi gosteriyor.[signature][hline]Arthad LvL 55 Silver Ranger @ kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Fiyatlar dahada yükselirse ben bu oyunu bırakırım abicim. Zaten açlıktan ağzımız kokuyor.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 hmm ben c1e geçmeden önce gastra ile kukuri satıp parayi bi kenara koymak istiyordum, fiyatlar yükselecekse hiç kasmiyim o zaman :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage Karakedi of Gustin - Lvl 36 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard KaraTank of Gustin - Lvl 17 Human - Warrior [Bu mesaj karakedi tarafından 31 Mayıs 2004 10:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Abi haziran 30 dan önce beklemeyin bence ilk başta haziranin başında dediler şimdi haziranin ortasında diyolar ve hala test server acmadilar 15 inde testi acarlar 30 da digerlerini c1 e gecirirler. Bu adamlardan bi halt olmaz ya neyse[signature][hline]Darkened - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 aman iyi oldu be millet elinde 2 katanayla hazırda bekliyor c1 çıkacak 3. dakkasinda adam combine etmiş olacak bizde biraz arayı kapatmaya çalışalım bari c1 gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 lan akşam akşam gene bi malin botcunun biri crumada birakmi$ chri baktim krator daliyor kurtaracaktim lan dedim birak seni kimseler kurtarmiyordu herif oldu necklace of darkness dusurdu :p benimkide dusmustu kurtarmis oldum onu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ya ıste bot kullananların faydası moblardan daha cok drop oluyo :)[signature][hline]Arthad LvL 55 Silver Ranger @ kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ben daha lvl 28 yeni oldum ya cok geriden geliyorum wooden setle dolasiyorum haziran ortasina kadar 35 anca olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 40a kadar cıplak gezdim :) the naked elf[signature][hline]Arthad LvL 55 Silver Ranger @ kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bende uzun süre çıbıldak gezdim. sanırım level 22 - level 24 arası dyrandan wooden bp çıktı, bende uzerine 3k koyup gaiters aldım, daha sonrada wooden helm dustu. boylece wooden setim olmuştu, hatta seti tamamladımd iye çok sevinmiştim :P level 30da mihtril set aldım, keşke daha önce alsa imişim, +300mp verdi. sufer rahat bi şekilde level almaya başladım (mana bitmediginden ok ataibliyordum çılgınca) şuan manticore setim var, mutluyum :P level almak için solo kasıyorsanız ve yavaş yaratıklara gidecekseniz benim tavsiyem mithril mage settir, yok normal takılıyorsanız benim afford edebielcegim tek zırh manticore idi. onu kullanıyorumşuan zaten. ari: bu arada senin zırh nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 valla cord bulabilirsem 400 adet kadarcık drakeleatherimi yaptırcam ama manticore simdilik[signature][hline]Arthad LvL 55 Silver Ranger @ kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bende elven scout'im, ranger olacam set e pek gerek yok suan icin ranged unit oldugum icin bundan dolayi suan olan str bowu satip elven bow alicam yani bugun-yarin alirim daha mantikli olur dimi set yerine daha iyi bir bow almak cok fazla bir p atk farki yok aslinda ama kararsiz kaldim ne yapacagim konusunda seti en cok istememin en buyuk nedeni gorunumumu degistirmek cok sikildim ayni setten :D bu arada execution ground da takiliyorum berserker falan kesiyorum siz lvl 28 iken ne kesiyordunuz veya 32 ye kadar ne kestiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 execution groundsda neercrawlerlarda kasabilirsin 32 olunca wyrmlere gecersin[signature][hline]Arthad LvL 55 Silver Ranger @ kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar