eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 feci bir çığlık atma bağırma isteğim var böyle boşalma herkes uyuyor o yüzden içimde patlıyor eeeeeeeeeeeeh sıçacam lan bu nedir ya neşelenin biraz içim daraldı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 yayi1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 yastığı susturucu niyetine kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 araba varsa in bi bağır gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 dinan topik aç sıkıldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ya şimdi bira şarap falan olcak bağıra bağıra şarkı söylicem ah be ah bağırmak düz değil şarkı söylerek şebnem ferah misali onu farkettim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 abi sibel geldi bi de griswold geldi onlarla konuşuyom msn'de bi sıkılma, abi napıyon sen durumu yoksa, ara verdim bitine geliym (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 çrş okulda bağır polis götürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 işte ben bu yüzden hep maçlara gidip çılgın atıyorum. ertesi 3 4 gün melek gibi oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 BİTLİSTE BEŞ MİNARE BERİ GEEEĞL diye başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 abi yastığa bağır süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Aiko said: işte ben bu yüzden hep maçlara gidip çılgın atıyorum. ertesi 3 4 gün melek gibi oluyosun çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Bella said: çrş okulda bağır polis götürsün aslında en temiz boşalma yöntemi bi dayak atarlar bişeyciğim kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 BloodyBeast said: Aiko said: işte ben bu yüzden hep maçlara gidip çılgın atıyorum. ertesi 3 4 gün melek gibi oluyosun çözüm ahahahha bu harika geldi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 siyasala kaçarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ille dayak istiosan sokağa çıkman yeterli karakoldakileri yormasan da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 BloodyBeast said: ille dayak istiosan sokağa çıkman yeterli karakoldakileri yormasan da olur polisler bizim okulda yaşıyor ztn. sen beni dinle deniz.evet.çrş yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hayatta bulamazlar öyle 1 civarında yemekhaneye de kaçabilirim kalabalığa karışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ben yemeğe falan gidiyorum yemekhaneye kaçma ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ahahah kalabalığa karışırım :) e neşeliyiz? kime bağırıyosun sen anlamadım ben. ben de deli gibi hapşırıyorum çok sıkıldım hasta olmaktan yeter artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 sen aksiyon istiosun ya resmen. şimdi davullu adamla yolluyorum linkleri. arkadaşların üstüne atlama ama olur mu sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ahahah ben de diyorum niye siyasal dedi hukuk-iktisat binası dururken yeni düştü jeton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bi de bağırdıktan sonra sodaları sallayıp at patlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ne biliyim ya böyle bi garibim kısmen neşeli aslında plan yaptık arkadaşla gürcistana gitcem belki de haziran da sonra temmuzda slovakya çek polonya almanya manyak manyak planlar yapıyorum gördüğünüz gibi o kadar bunalıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 çek çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar