Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istediğim iplere bağlantıyı sınırlayabileceğim bi program arıyorum.

Zed

Öne çıkan mesajlar

istediğim iplere bağlantıyı sınırlayabileceğim bi program arıyorum. yani ben diycem ki, xxx.xxx.xxx.xxx iplerin hiçbirine izin verme hiç bi şekilde, ama bi tek xxx.xxx.xxx.123'e izin ver. ayrıca bunu sadece belirli bi program için yapabilirse çok iyi olur.

lütfen netlimiter önermeyin, denedim onu. aslında bi firewall işimi görür, ama böyle ayrıntılı filter koymaya izin verenine rastlamadım.

[Bu mesaj Zed tarafından 01 Haziran 2004 05:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

windows için lazım.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

hımmppfs bılemıcem. Asliında windows'un kendı fırewall undaö ınteraktıf bır sekılde rule yazabılıyordun dıye hatırlıyorum. pardon tıklıyordun rule lara :)

abi al bi p-166 mmx... koy önüne, kur linuxunu. Olsun sana mis gibi firewall :)

Anlamıyorum şu broadband kullanıcıları ya. :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
.. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
abi al bi p-166 mmx... koy önüne, kur linuxunu. Olsun sana mis gibi firewall :)

ehe biliyodum bunu söyliyceğni :)[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-

[Bu mesaj Zed tarafından 01 Haziran 2004 07:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

burdaki firewallu kullanıyorum şu an. gayet güzel. kolayca ayrıntılı kural koyulabiliyo.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...