Zed Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 istediğim iplere bağlantıyı sınırlayabileceğim bi program arıyorum. yani ben diycem ki, xxx.xxx.xxx.xxx iplerin hiçbirine izin verme hiç bi şekilde, ama bi tek xxx.xxx.xxx.123'e izin ver. ayrıca bunu sadece belirli bi program için yapabilirse çok iyi olur. lütfen netlimiter önermeyin, denedim onu. aslında bi firewall işimi görür, ama böyle ayrıntılı filter koymaya izin verenine rastlamadım. [Bu mesaj Zed tarafından 01 Haziran 2004 05:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 iptables ????[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 windows için lazım.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 hımmppfs bılemıcem. Asliında windows'un kendı fırewall undaö ınteraktıf bır sekılde rule yazabılıyordun dıye hatırlıyorum. pardon tıklıyordun rule lara :) abi al bi p-166 mmx... koy önüne, kur linuxunu. Olsun sana mis gibi firewall :) Anlamıyorum şu broadband kullanıcıları ya. :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: abi al bi p-166 mmx... koy önüne, kur linuxunu. Olsun sana mis gibi firewall :) ehe biliyodum bunu söyliyceğni :)[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- [Bu mesaj Zed tarafından 01 Haziran 2004 07:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 McAfee firewall'i denedinmi? Bence işini görür. PC'de yüklü değil bakamadım. Sadece virusscan'i yüklemişim.[signature][hline]Faust® - Noir uo shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 burdaki firewallu kullanıyorum şu an. gayet güzel. kolayca ayrıntılı kural koyulabiliyo.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaştığın için sağol![signature][hline]Faust® - Noir uo shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 zed , netlimiter diye bir program var , hem upload hemde download'larini sana listeliyor , kısıtlamana izin veriyor ...[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 peer guardian ,log dosyasına istediğin ipleri kaydet gerisini o halletsin http://methlabs.org/PeerGuardian_v1.99_pr14.zip yalnız bu kökten bloclar verdiğin ip yi [Bu mesaj jagd tarafından 01 Haziran 2004 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Sinirlamak dedigin sadece allow/block ise ZoneAlarm'dan cok memnunum ben, ip range falan da koyabiliyorsun, ama bandwidth ayarlamayi kastettiysen NetLimiter demek zorundayim :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar