kratochvil Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Merhaba arkadaslar 9.2/10 imbd puanı olan bu dizinin 5. sezon bölümleri suanda çekilmekte. Fakat ne yazık ki Türkçe alt yazıları 1. sezon 9.bölüme kadar çıkartılmıs. Heryerde aramama rağmen alt yazıları ile karşılaşamadım ve izleyememekten dolayı çok rahatsız olmaya başladım. Dvd sini satın almak istedim fakat ne yazık ki onu da bulamadım.. Acaba bu diziyi izleyebileceğim bir yer var mı veya alt yazılarını bulabileceğim bir yer.. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 tnt veriyor da kaçıncı sezonu bilmem. gerçi muhtemelen biliyosundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 tnt 3. sezonu bitirdi sanırım. suan yayından kalktı.fakat ilk bölümlerini izleyemediğimden o bölümleri izlerken buruk bir mutluluk duyuyordum. bu yüzden diziye baştan başlamak istedim. istemez olaydım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 röy iyice boktanlaştı bizi 6.sezonu ile devam etmekte. Yeter artık şu alkol olayı yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 abi divxplanette 1.sezonun tüm türkçe altyazıları var. 2 sezonda 7. bölüme kadar işte http://divxplanet.com/sub/m/9476/Rescue-Me.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 pek tutmamış buralarda bu dizi... 2 sezonu bitirdim 3'e başladım. en benjamin toschaklı dizilerden biri izlediğim valla. çok başarılı bir drama... tebrik ettim denis leary'i buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar