eysofspeyds Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Sonor Force 505 Combo Setimi satıyorum arkadaşlar yanında istanbul agop handmade hihat de vericem . 0 ayarında evden çıkmadı trampetin derisi yeni değişti evans deri var şu anda . ilgilenenler [email protected] fiyatı : 600 TL Sonor Force 505 Combo Set (14" Snare, 10" Tom, 12" Tom, 14" Floor Tom, 18" Bass Drum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 zil yok aga ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 hihat var işte :D başka zil satsaydım fiyat çok yükselicekti ki okadar parayı zilli sete veren önce bunu alır ve benim sattıklarımı almak zorunda kalmadan gider istediği zili alır önemli olan hihat :D onu da vermek istemiyorum ama diğer türlü satamam diye koydum . ayrıca bir tane zil sehpası var sapasağlam fotoğraflarda olmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar