roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 selam. 7&24 30 gün boyunca takılabilen bausch lomb purevision lenslerim var, lensleri takmaya başlayalı 3 hafta oldu fakat hala 8-10 saatten fazla takamıyorum. millet 3 ay gözünden çıkarmıyor, nasıl oluyor bu? bende 8 10 saat sonra görüntü hafif bulanıklaşıyor bilgisayarın dibine giriyorum görmek için, gözlerde hafif batmalar falan başlıyor. montla da sıçtım çare olmadı. sonra ellerimi yıkayıp lensleri çıkarmak zorunda kaldım yine. ayrıca bir arkadaşıma lens mi kullanıyorsun diye sordum, yok abi paris saint germain dedi. psg de taktım ama yine olmadı. yorumlarınızı bekliyorum. edit: düzgün bi başlıkla açmıştım ilgi toplamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ben okudum 15 yaşındayken yeşil lenslerim vardı allahım ne iğrençmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hakkaten yaa, lens çilesi renk için çekilir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ıyy kıro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 az kullanmıştım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 yatay göz yaşı kullan batma olmaya başlayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bi de renkli lens düşerse diğerini de atmak zorunda kalıyorsun yanında lens kutusu yoksa. bunda öyle bi ders yok, varsın biri iyi görsün diğeri kötü sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 yapay göz yaşı? eczanelerde reçetesiz veriyorlar değil mi? ayrıca daha hiç lensle uyuma cesaretini gösteremedim. bu 7&24 le uyusam ne olur acaba merak ediyorum ama yemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 lensle uyunur mu ya kaşıyabilir misin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ben uyurken gözlerimi çok kaşıyorum, direk elime geliyo lens evet yapay göz yaşını direk alabilrsin eczaneden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ıy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 elesso said: yatay göz yaşı kullan batma olmaya başlayınca Ben dikey kullandım geçti. Ehe. Uhu. Aha. Zuzuha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bir de lens belli olmuyor diyorlar yaa. şimdi çıkardım lensleri, hayvan gibi belli resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 acuvue oasys al olm sen de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 torik almam gerekiyor. normal olsa bunları atıp yenisini alayım da, 6 aylık lensim 200 liraya yakın bi masrafa mal olunca atması biraz zor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 aynı lensi kullanıyorum yorulma fln oluyor da sen uyu ztn uyanınca yorulma geçmiş oluyor ehe gece evde lens kullanmıyorum ben de bu lenste mi bi bklk var anlamadım ama yoruluyor göz ama gece biyerde kalcağımda fln çıkarmıorum süper oluyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar