Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Ben SNN'de 1 yıldan fazla oynadım ama SNN kapandığında sws hala 54 küsür bişeydi ahuah guild vardı bi tane slayer of forgottens gibi birşeydi bana title vermişlerdi commander of slayers falan gm olmuş adamlara emir veriyodum adamlar baksalar character info ya küfür ederlerdi valla :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scripter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 valla ilk oynayışım quaxisteydi abi o zamanlar ben uo bilmezdim ama spherenin teknik konularını biliyordum dedim bende oynuyam quaxis in ilk hali işte voldemord d'holbac ismim he d'holbac sonradan koydum neyse statlar filan artıyor ben seviniyorum accountuda arkadaşı hacklemiştim (: onun accountuyla kasıom o zamanlar paralı mail ile acc açıyorlar neyse ben bir seviniom statlar artınca vay filan sonra mage karakter açtım mage robe giydirdim o zamanlar 85 mage eva isterdi mage robe ben bir coşmuşum guild kurdum para basıorum aile kurdum ama pvpden çaktığım yok allah razı olsun bad sector bizim kafenin sahibi işte onlar hemen yanımızdaki kaledeler bizi basmaya gelenleri bir kesiolardı biz direk kaleye geçioduk laf atıyoduk dışardakilere tam newbie lik işte çok piskopat geçti ama o günleri hiç özlemiyorum çünkü bu günden sonra bırakıorum ultimayı bence en iyisi bırakmak (:[signature][hline]Caliria UO Shard => www.uocaliria.gen.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: lord_gorthaur, 29 Mayıs 2003 10:50 tarihinde demiş ki: SNN'de Minoc madende pklar basardı.bende 4 maviyi lootlamıştım -crimlik mi o ne??? şehirde crim crim dolaşmış o zaman ki horselord guilde beni yargılamışlardı 300 gp. para cezası ve itamları geri iade etmiştim rp olayı iyidi o zaman uo çok iyiydi be *!ah ba ah* snn o zamanlar pvp serverı değil bir rp severıydı... şimdi ise nebula geldi ve uo bozuldu...[hline]So, boy , stant tall and embrace the fire of the legend... *! İç Geçirir* Neydi snn ya. Acaip güzeldi ya inanılmaz süperdi.Hayatımda hiçbirserverdan aldığım zevki snnden almadım,almayacağımada eminim.Arkadaşın Yeşil Zos'unu kesmiştim yanlışlıkla :) Öldürüyodu az kalsın beni :) Hakkaten Zebula geldi altüst oldu.. Black Thorn's Realsm diğer server'ın adı.Ordada çok eğlenmiştik.Tabi Snn'den sonra yeni ,item ve silahları görünce baya bi afallamıştık.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 hueha yabancı shardlardan birine girmistim ilk.arkadslar miner miner falan diyordu.acayım dedim.benim icin oyunun anlamı o yaptıgım dull copper bascinet ti.bi de cloak giymek.cok hosuma gidiyordu bu ikisi.altım cıplak.tek cloak ve bscinet hos bir goruntu. sonra madene gitmek icin arkadaslar sakın mezardan gecme demisti.ben de onun korkusuyla bi dunya yol yuruyp madene gidiyordum :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Bende büyü yapıyom diye giant scorpion'a heal atardım crim olurdum :) sonra bide gzde ölürdüm."ANAA NİYE ÖLDÜK LA" diye bi şaşırırdım :D birde bi adama agresor olunca paso guards yazardı herifler.bende "ADAM BANA CRIM BEN ÖLÜYOM" diye söylenirdim :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 valla ben Bi cesette Kemik Set Görmüştüm ceset kuruyana kadar onu bekledim arklar biraz anlatmıştı acık bilgim vardı[signature][hline]Anatolia Artık Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: TheCoder, 01 Haziran 2004 13:14 tarihinde demiş ki: "Kaçıııınn adam Kal Ort Por Atıyor!!!" Bizim eski takıldığımız cafede vortex atılınca ortalık birbirine girerdi :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 arkadasım cok ısrar etti super oyun dedi ve cd yi verdi evime gittim Uo cd sini taktım ve kurdum second age vardı o sıra yukleme bitti sonra masaustunde ultima online kısayolu oluştu tıkladım ve patch yapıcam dedi iyi dedik yap 56 k baglantım var patch basladı yap yap yap bitmiyor sinirim bozuldu ama girmekte istiyorum sabır sabır arada 5 saat gecti ama patch hala bitmemişti sinirlendim kapattım makineyi ertesi gün arkadasıma gittim dedim bittin sen 5 saat patch yaptı nasıl oyun bu dedim insan yeni sürümünü alır dedim. anlattı olayı patch gereksiz flm girecen bir server a cekecen dosyaları dedi iyi dedim gel tuttum kolundan götürdüm eve nebula yeni acılmıstı o aralar onun dosyasını indirdi kurdu sonucun neticesi oyuna girdik Sw + tactics char actım adına da kurukafa koydum 15 dk bankayı aradım buldugumda oradaki tabureye oturdum kimsede set flm yoktu sanırım herkez acemi idi o sıralar ama biri geldi altında at ustunde set elinde katana vardı herkez onu görünce soka girmişti bende tabiki.. 30 dk flm bankada takıldım sonra mezarı bulmaya yola cıktık. sonunda 15 dk arama sonucunda onu da bulduk ve bir iskelete daldık tabi 15 dex olunca öldük. 2 hafta nasıl canlanacagımızı ögrenemedik. * Gözleri Dolar *[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rancour Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ben oyuna başlamadan önce dier playerlari cafede izlemeyi tercih etmiştim neyin ne oldugunu öğrenincede accmi actim zorlanmadan kastim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gm_Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 İlk Nebulada Basladım Arkadas Madenci Char Açmıstı Bana Action Yapamıyacaksın Sadece Kazıcaksın Dediğinde Az Daha Arkla Kavga Ediyordum Pklar Gelincede Yanlarınada Kosarak Gidiyordum :) [Bu mesaj Gm_Red tarafından 01 Haziran 2004 14:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Oclov 1 ayda sadece kuzu keserek gm wrestler olan tek insanımdır herhalde :)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Neverlands - give me money plz yazıyorum. biri geldi valorite set verdi. Çok sevinmiştim. hayatımdaki en mutlu günlerimden biriydi. Sonraki gün bi türkle tanıştım. Üzerimde o set. Gel box yapıcaz bisürü üstündeki setten olcak demişti. bende Box nedemek bilmiyordum. Sonra britain ın yukarısındaki ağaçlık alana gel dedi gittik. Box yapıcaz deyince bende kutu yapıcaz (kutu=box) anladım. Kutunun içinden bisürü bunlardan çıkcak zannettim. Sonra bana accept yaz falan dedi yazdım. Sonra adam düşündüğünüz iğrençliği yaptı. Türkler çok çakal :)[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bide Neverlands da Irk sistemi var bu nedenle biraz farklıydı. Vampir abi falan diordum. Sonra orayı bıraktım, Sanane ye geçtim herkes buy bank guards falan yazıyor. Macro ile. ben daha macroları bilmiyorum. Sonra bende elimle buy bank guards falan yazıorum. Şey zannediodum bankama güvenlik satın almak için kullanılan komut buy bank guards :)[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ben ilk adam kestiğim günü hatırlıyorum.Zaten Uo'ya başladığım ilk gündü. Şimdi sıkma fln diyeceksiniz ama vallah bilerek kesmedim :) Nbl'dayız şimdi arkadaş tecrübeli bana oyunu anlatıyo gittik, giderken de adamın biri bana mor bi şişe verdi tabi bende ne olduğunu anlamadım. Neyse jhelom mezarın girişindiyiz.Ben , arkadaş bi de adam.Adamda da Bronze kalkan var.Sonra iskelet arkadaşı kovalıyo arkadaş ta charını yeni açtı o da ezik yane :) Sonra arkadaş dediki mor şişeye çift tıkla, yuvarlak bişi çıkcak iskeleti göster. Neyse ben tıkladım tabi sayıyo exp. de korktum fln exi jhelom girişin kapısına doğru fırlattım tabi orda da bronze kalkanlı adam varmış adam direk yattı. Ben arkadaşa bağırıyorum : adam düştü diye :) Arkadaş kalkanı alıp kaçtı. :) Maviler de beni hunhaca katletti. :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 sehirde gzlere ve gme dalan ilk insan olarak tarihe gectim :)[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar