Loex Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 yunusabakseksyapicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Bella said: oha cardinal şahane bişi ki ama. işte kızlar böyle diyo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 zuha ginaly said: elesso said: Acilen bu içkdien bulmam lazım gezmedik migros tansaş tekel bırakmadım Satılmıyomu artık türkiyede? İstanbul çevresinde satılan yeri bilen varsa çabuk söylesin. 10 dakika önce, said: chilgin_atan_kiz_91: yha chanım sıkıldı yhaaaa... uff bi cardinal melon olsa da içsem. valla kimde vardır acaba, direk akarım yhani oraya elesso: ehihi, bende var ya. gelsen ya. ehi. gelcen mi chilgin_atan_kiz_91: ohaaaa delimisin yhaaa, 1 saate ordayım. nerde evin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 kızı erkeği mi var güzel heryerde güzel ahuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ginaly said: lan o değil de küçük olsun diye 91 yazdım. şimdi farkettim ki 91liler 18 yaşında. vay anasını lan. 20-25 yaş aralığındaki gencin yanılgısı diye geçiyor psikoloji terminolojisinde bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 92ler bile uygun, 17 lan nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bu arada bakırköydeki championsa yada abktım ardeth ordada yok malesef, yarın taksimemi gitsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 smash said: taksimde Robin Hood'da vardı sanırım. robin hood muydu orasının adı? neden bakırköyden taa kadıköye gidicek kadar istiyosun? nerde kalıyo bu robin hood? tarif edebilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 sherwood ormanları ağaçların üstüne bakarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 mcdonaldsı geçince o sokağa giriyosun marmara büfenin sokağına, sonra orda pandoranın karşısındaki sokağa giriyosun. O sokakta biraz ilerleyince solda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ama bar orası galba?? şişeyimi istiyim direk, gerçi olmıcak şey değilde pahalıya gelir baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 tüm tekellerde vardır bu gir bak,migrosta falan da kesin vardır gerçi migrosun büyüklüğüne göre değişir 3M li migrosta kesin olur. kaçak değil birşey değil bulursun ki.amma panik yaptn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 cardinal, saferi nefret ediyorum bu içkilerden. İçsem şeker komasına sokar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Bella said: tüm tekellerde vardır bu gir bak,migrosta falan da kesin vardır gerçi migrosun büyüklüğüne göre değişir 3M li migrosta kesin olur. kaçak değil birşey değil bulursun ki.amma panik yaptn =) yok işte, bi ara heryerde görüyodum bugün istanbul avrupa yakasının migroslarını büyük marketlerini ve mecidiyeköy bakırköy civarındaki merkezi noktalardaki tekellere gittim ama yok. bi merter migrosa bakıyım orası bildiğim en büyük migros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 soyak migros 3M li orda vardır bence. zaten oraya gelene dek barlar sokağına tekele falan bi bak. kan arıyor gibi cardinal arıyosun sen de napcan ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ickisepeti.com var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bu içki sepeti ne zaman getirio içkiyi.kredi kartıyla ödeyebiliomuyuz en yakın tekelden falan mı geliyor nedir para snırı varmı.yani ben 1 tane bira bile istesem geitriomu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 1 saate falan, eed, bilmiyom bi taksi parası kargo allıyo bi tek ama iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Bella said: kan arıyor gibi cardinal arıyosun sen de napcan ki =) ginalynin yazdığı msn loguna yakın bişey işte sfsd içki sepetidne yok bu arada? orda olsa tüm sorunlarım çözülmüş olcak 15 dakkada getiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Otedengelen said: 1 saate falan, eed, bilmiyom bi taksi parası kargo allıyo bi tek ama iyi. extra bi para vermiyon kargo, taksi vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 elesso said: Bella said: kan arıyor gibi cardinal arıyosun sen de napcan ki =) ginalynin yazdığı msn loguna yakın bişey işte sfsd içki sepetidne yok bu arada? orda olsa tüm sorunlarım çözülmüş olcak 15 dakkada getiriyolar. gahretmesin ! bi kız için böle fellik fellik .. yazık lan =9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Bella said: kan arıyor gibi cardinal arıyosun sen de napcan ki =) sevişcek işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Bella said: bi kız için böle fellik fellik .. yazık lan =9 tam olarak kız için değil işte yukardaki için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 http://www.ickimgelsin.com/urun/0ae4853039bef0f124cbf4b068912cc4/?liste&ref=%2Csxbiu%3A1&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 stoklarda yok yazan şeyin linkini vermende .. =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar