MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 micro dvd kullanıyorum ve sub-title ve (hmm iki tane ve dedim) multi language koyamadım sinir oldum yardım edan![hline]LevieMaxilack®²ºº³ [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 25 April 2003 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 radlight kullan ayrı ayrı load ediyorsun filmide alt yazıyıda problem olmadan işin içinden çıkıp izliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 çok saol:)[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 En iyisi BSplayer kullanması kolay türkçe desteği var vs vs subtitelda kolay türkçe yapıyorsun fontu okadr işte bile font net çıksın diye bir ayarı vardı[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar