Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sadece Yerel

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Hmm Vista'dan nefret etmeyen birileri vardır elbet ama ben onlardan değilim.. çok nefret ediyorum hatta

Bu aptal Vista gittiğim her okulun kütüphanesinde ve arkadaşlarımın evinde ve hatta kendi evimde wireless'a bağlanmamaya özen gösteriyor..

Ağları buluyor, her ağ için yok ortak konumdu, yok bilmem neydi... salak saçma ve bi dişe dokunmyacak binn tane soru soruyor yaklaşık ve hemen ardından da "Sadece Yerel" diyip çektirip gidiyor.. sorunu tanıla gibi aslında sorun tanılamadan uzak bi seçenek çıkıyor sanırım. ne halta yarıyor derseniz, cevap; hiiiiiç. seçenek işte..

sonra ağ bağdaştırıcılarını sıfıra gibi bi seçenek daha çıkıyor bu sorunu tanılaya yeteri kadar basarsanız.. onu tıklıyoruz veeee ehm.. şey bu seçeneği de bi kaç kere deneyecek kadar sabırlıysanız şirinleri dahi görebiliyorsunuz.. ee pardon yok o öle değildi.. nete bağlanabilyorsunuz.. sonra kendi kendine tekrar düşebiliyor tabii.

bu aptal vistanın aptalve işe yaramaz ağ yönetmeyicisinden, bağlanmayıcısından kurtulmanın yolu ve alternatifi nedir? Bu neden bağlanmıyor? Neden bu kadar çok soru soruyor? Kütüphanedeki her router'ı bana sordu vallahi... Bi an fırat'takaybolan koyunun hesabını da bana soracak diye korktum!

bayağı rezilsin vista, şimdi format da atamıyorum vista.. yaza kadar kalmak zorundasın vista.. öpmüyorum vista.. uzaklaştırma aldırtıcan bana vista.. hay bill gates vista..
Sosyal ağlarda paylaş

Sorunun Vista'da olduğuna emin misin? Wlan adaptöründe ya da sürücüsünde de olabilir sorun. Eskiden kullandığım laptop ile (Vista ile) wlan'da binbir sıkıntı çekmiştim. Sonra Samsung NC10 netbook aldıydım bir ara. Aynı ağa en ufak sıkıntı çekmeden giriyordu. İşletim sistemi ve ağ aynı olmasına rağmen fark büyüktü yani.

Ubuntu gibi live cd'si olan bir linux ile dene (tabi wlan adaptörünü gören bir linux bulman lazım, her zaman söylendiği kadar kolay olmayabiliyor :)). Bak bakalım başka işletim sistemlerinde rahat bağlanabilecek misin. Vista sürücüsü için bir de güncelleme var mı diye bir bakıver derim.
Sosyal ağlarda paylaş

o sorularla "sadece yerel"in pek bir alakasi yok bildigim kadariyla. sadece yerel uyarisi baglantida sorun olunca cikiyor (router'a baglaniyor ama router uzerinden internete baglanamiyor gibi durumlarda)

ama cok sinir bozucu birsey, evet. o ag yoneticisinin transparan olmamasi, gereksiz araya islemler sokmasi sinir ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...