Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bir sure once yurt disindan getirdigim gicir gicir SFIV official TE stick'imi paraya ihtiyactan satmaktayim. Stick 20. yil anniversery edition olup orjinal japon arcade parcalardan olusur. Cok kraldir ve temizdir, top seklindeki joystick'i de daha alisik oldugumuz amerikan tarzi bat top yaptim, ama topu da yaninda verebilirim isterseniz. Takas falan hic dusunmuyorum ve baska yerlerde 500'e satacagim bu urunu paticik ici 450 liraya satacagim ilgilenen olursa. (kredi karti borcum var da :() Pazarlik veya Takas tekliflerine acik degilim, Alet PC de de cok guzel calisir. Ebayde 250-350$ arasi degisen fiyatlar var (shipping haric) o yuzden bu firsat bayagi iyi belirteyim :)
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 fiyati 400'e cektim, baska yerlerde 450ye satiyorum cunku. Pati icin 50 lira indiririz sorun olmaz sdf.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 oha tam aradigim $ey ya.. ama $imdi aramiyorum, yaz öncesi baya bi du$unmu$tum X( eger satmazsan yaz sonu yine arayabilirim..
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ahahah abi azmo gene gaz yapmist bunu alirken ustunden 1 ay gecti satiyo
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 para lazim maalesef. hic satasim yok, cok cok guzel bir alet cunku. ama acil para lazim :( zaten istedigim fiyati alamazsam satmicam.
Öne çıkan mesajlar