Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 E eğer doğru düzgün tartışacaksak, birbirimize saldırmadan, dinleyerek yapacaksak bunu, ben de hazırım. Ancak temelden almak lazım, doğru düzgün tartışmak lazım. Buna razıysa herkes, buyrun hemen başlayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 cogitoz said: K Bazen düşünüyorum, CHP tek partili siyasette diretseydi ne olurdu diye... yapmayın etmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Neden ki? Bu burjuva kesimi, paraya iktidara aç köy ağası kesiminden -kimi kastettiğimi bilenler bilir- daha azıyla yetinirdi. Sosyal reformlar yaygınlaşırdı, özelleştirmeler bu kadar yaygın olmazdı, limanlar satılmazdı en azından. Eğitim daha bilimsel şartlarda gelişebilirdi. Yine sosyalistler kesilirdi fakat daha az kesilirdi heralde. Konuştuğumuz şeye bak ya bu toplum adamı revizyonist yapar yemin ederim. Mahir Çayan şimdi yaşasa 50 sayfa taşlardı bana herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Selam dostum, ben de bunu destekliyorum zaten ülkeyi chp ve paticik beraber yönetmeli. Demokrasi budur, risk şudur, life is good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Öyle bir tartışmada kim yan çizdi, ciddi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar