smerten Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 http://www.masterandcommanderthefarsideoftheworld.com/intro.html Russel Crowe (yanlış yazmadım umarım) gladyötörün başındaki komutan karizması geri dönüyo galiba..[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 amerikada yapılan bi araştırmaya göre,link veren insanlar vermeyenlere göre daha uzun yaşıyolarmış.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 o yapılan araştırma yanlı kardeşim :) hem tembel insan daha az yaşar.. azcık spor yapın diye c/p yapıyoz daha ne istoynuz :)[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 güzel bir film olcak, bekliyoruz :) edit: yanlız oha nası adres o öyle gnome yazısı gibi, benimdedemindesininüçünçükitabı.... diye gidiyor lol [Bu mesaj Norak tarafından 18 September 2003 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 film bu cuma gösterimde .. güzel eleştiriler var izleyenlerden kaçmaz derim[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 hatta gidelim... gelecekmolan varmıdır?[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bu hakkaten efsanevi bi filme benziyo 3 leme falan yaparlar far side of the world olduguna gore[hline]bu daha once kimsenin aklina gelmismiydi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 abı su russell crowe(gladyator), orlando boom(elf,korsan,kowboy) en super rollerı oynayıp nıye benı kıskandırıyorlar?[hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 sağlam deniz savaşları olacak gibi gözüküyor, tanıtımından izleyebildiğim kadarıyla...[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 kitabının acaip fanı varmış ama tr ye çevrilmemiş henüz .. çevrilecek mi bilemem[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 o domain nedir lol[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 filmin ismini cevirirken dunyanin obur ucu mu ne die cevirmisler master and commander yok[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 kasamamışlar =) yani pek de sırıtmıyo .. usta ve amiral: dünyanın uzak ucu'dan iyidir bence =)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Hakkattende o ne biçim domain loooo....[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 giden var mı veya gidecek olan var mı? gitmeyi düşünüyorumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 gidelim abi cuma günü ya güzel filim ya üff bu sene de çok film var be güzel matrix in başında gösterilen bütn fragmanlar çok güzel[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 bnugun gazetede okuduguma gore oscar'a en aday aday :) buymuş...[hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 bugun gittim filme gayet güzel bir film olmuş... hem tarihi bilgiler veriliyor hem de macera yanı gayet doyurucu ve ayrıca dünyanın ucu dediği yer yani gastapolos adaları mı ne orası gayet ilginç bir yer arada bu film aubrey ve o doktorun ismi neydi unuttum bunların 20 serilik kitapları varmış patrcik o'brian diye bir yazar yazmış bu film 10. kitaptan esinlenerek yapılmış... yani kassalar daha 19 film çevrilir ve bu jack aubrey gerçekten de Kraliyet Donanmasında çok onemli bir kişiymiş.. bu da ayrı bir ilginç yonü... film oscar alır mı bilmem ama benim için gayet başarılı bir filmdi ve bazı yonelrden de oscarı hakediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 arada filmi izleyenler dikkat ettiniz mi bilmem ama dümenci Yüzüklerin Efendisi'nde Merry'i oynayan aktordü... ayrıca bu adamlar, yani geminin tayfası 1700 kişi arasından seçilmiş o zamanki İngiliz denizcilerinin tipine en uygun olanları seçmişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 tık[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ben pek beenmedim sıkılmadım ama pek eğlendiğimi de söyleyemem. boş boş seyrettim yani. biraz sıradan geldi bana. oscar alırsa da alsın zaten oscar dediin nedirki popüler kültür eğlencesi[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 10 dakkaya bitiyo, izlicez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 sufer filmdi ama filmin sonu super heh crow u sebek yerine koymus diger kaptan :) izlenesi film[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Ben cok begendim iyi kasmislar zaten deniz savaslariyla ilgilenmeyenler icin sikici gelmesi dogal...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Güzel filmdi ama kol kesilme ve doktorun kendini ameliyat ettiği sahnelerde içim ürperdi.Russel amcanın filmi,karizması bile var.Oyunculuk iyi,ses ve görüntüde çok iyiydi.Ancak denizde geçmesi boğuyor resmen insanı.İzlenesi filmler arasında.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar