Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Master and Commander the Far Side of the World

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güzel bir film olcak, bekliyoruz :)

edit: yanlız oha nası adres o öyle gnome yazısı gibi,
benimdedemindesininüçünçükitabı.... diye gidiyor lol

[Bu mesaj Norak tarafından 18 September 2003 21:57 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
film bu cuma gösterimde ..
güzel eleştiriler var izleyenlerden
kaçmaz derim[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Mesaj tarihi:
abı su russell crowe(gladyator), orlando boom(elf,korsan,kowboy) en super rollerı oynayıp nıye benı kıskandırıyorlar?[hline]a.k.a. Duxus
---------
Wisdom, clear my eyes.
Honor, guide my step.
Passion, fire my heart.
Darkness, hide my fear.
Life, be my shield.
Mesaj tarihi:
kitabının acaip fanı varmış
ama tr ye çevrilmemiş henüz .. çevrilecek mi bilemem[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
(homer simpson)
  • Admin
Mesaj tarihi:
o domain nedir lol[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
kasamamışlar =)
yani pek de sırıtmıyo ..
usta ve amiral: dünyanın uzak ucu'dan iyidir bence =)[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
(homer simpson)
Mesaj tarihi:
Hakkattende o ne biçim domain loooo....[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Mesaj tarihi:
gidelim abi cuma günü ya güzel filim ya üff bu sene de çok film var be güzel matrix in başında gösterilen bütn fragmanlar çok güzel[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
Mesaj tarihi:
bnugun gazetede okuduguma gore oscar'a en aday aday :) buymuş...[hline]a.k.a. Duxus
---------
Wisdom, clear my eyes.
Honor, guide my step.
Passion, fire my heart.
Darkness, hide my fear.
Life, be my shield.
Mesaj tarihi:
bugun gittim filme gayet güzel bir film olmuş... hem tarihi bilgiler veriliyor hem de macera yanı gayet doyurucu ve ayrıca dünyanın ucu dediği yer yani gastapolos adaları mı ne orası gayet ilginç bir yer
arada bu film aubrey ve o doktorun ismi neydi unuttum bunların 20 serilik kitapları varmış patrcik o'brian diye bir yazar yazmış bu film 10. kitaptan esinlenerek yapılmış...
yani kassalar daha 19 film çevrilir ve bu jack aubrey gerçekten de Kraliyet Donanmasında çok onemli bir kişiymiş.. bu da ayrı bir ilginç yonü...
film oscar alır mı bilmem ama benim için gayet başarılı bir filmdi ve bazı yonelrden de oscarı hakediyor...
Mesaj tarihi:
arada filmi izleyenler dikkat ettiniz mi bilmem ama dümenci Yüzüklerin Efendisi'nde Merry'i oynayan aktordü...
ayrıca bu adamlar, yani geminin tayfası 1700 kişi arasından seçilmiş o zamanki İngiliz denizcilerinin tipine en uygun olanları seçmişler...
Mesaj tarihi:
ben pek beenmedim
sıkılmadım ama pek eğlendiğimi de söyleyemem. boş boş seyrettim yani. biraz sıradan geldi bana.
oscar alırsa da alsın zaten oscar dediin nedirki popüler kültür eğlencesi[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Güzel filmdi ama kol kesilme ve doktorun kendini ameliyat ettiği sahnelerde içim ürperdi.Russel amcanın filmi,karizması bile var.Oyunculuk iyi,ses ve görüntüde çok iyiydi.Ancak denizde geçmesi boğuyor resmen insanı.İzlenesi filmler arasında.[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
  • Yeni Oluştur...