Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Master and Commander the Far Side of the World

smerten

Öne çıkan mesajlar

http://www.masterandcommanderthefarsideoftheworld.com/intro.html

Russel Crowe (yanlış yazmadım umarım) gladyötörün başındaki komutan karizması geri dönüyo galiba..[hline]Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
Sosyal ağlarda paylaş

o yapılan araştırma yanlı kardeşim :)
hem tembel insan daha az yaşar.. azcık spor yapın diye c/p yapıyoz daha ne istoynuz :)[hline]Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
bugun gittim filme gayet güzel bir film olmuş... hem tarihi bilgiler veriliyor hem de macera yanı gayet doyurucu ve ayrıca dünyanın ucu dediği yer yani gastapolos adaları mı ne orası gayet ilginç bir yer
arada bu film aubrey ve o doktorun ismi neydi unuttum bunların 20 serilik kitapları varmış patrcik o'brian diye bir yazar yazmış bu film 10. kitaptan esinlenerek yapılmış...
yani kassalar daha 19 film çevrilir ve bu jack aubrey gerçekten de Kraliyet Donanmasında çok onemli bir kişiymiş.. bu da ayrı bir ilginç yonü...
film oscar alır mı bilmem ama benim için gayet başarılı bir filmdi ve bazı yonelrden de oscarı hakediyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
Güzel filmdi ama kol kesilme ve doktorun kendini ameliyat ettiği sahnelerde içim ürperdi.Russel amcanın filmi,karizması bile var.Oyunculuk iyi,ses ve görüntüde çok iyiydi.Ancak denizde geçmesi boğuyor resmen insanı.İzlenesi filmler arasında.[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...