soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 bazen bi şeyler oluyo; bi sebepten saçlarımız kopuyo (köküyle birlikte). bu kök kopunca tekrar aynı yerden saç çıkıyo mu? yoksa şu anda atıyorum 30 tane saçımız varsa köküyle birlikte kopan saçtan sonra hayatımızın sonuna kadar 29 tane saç ile mi yaşıyoruz? anlatabildim mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Saç kökünden kopsada birşey olmaz. Şöyle düşün gemiler tershanede havuzlarda üretiliyor, saçta öyle bir yapıda üretiliyor, saç kopsa bile o üretim yerinde üretilmeye devam ediyor. Ancak Genetik ve çevresel koşullar saç çıkıp çıkmamasını etkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Kök kopsa da tamamen 0 lanmaz orası. O kökleri oluşturan ve besleyen hücreler var. Mesela her noktadan hayat boyunca bikaç tane kök oluşabiliyor diye biliyorum. Yanlış olabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Evet öyle. Kıl kökünden döküldükten sonra oradaki gözenek yeni kök üretebiliyo(Kelleşme yoksa tabii). Öyle olmasa kızlarda epilasyon derdi olmazdı zaten. Zavallıcıklar o kadar alıyo tüyleri, tüy dökücü kremler filan kullanıyolar yeniden çıkıp duruyo eheheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 saçı tüyden ayrı düşündüm. kel insanlarda bıyık da olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar