_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Serena çirkin bence Gossip Girldeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 karakterle de birlesince burada, Sarah bir tane tabi ki o ne lan sorunlu Kate'i napcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 BİHTEEEEEEEEER!1!1!1!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 vanessa > serena kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Vanessa > Serena'ya sonuna kadar katiliyorum ne buluyosunuz be o kart karida, isin komigi kart olmamasi lazimken kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 sarah connor dedim ama cameron niyetine oy verdim ona. cameron diyorum başka bi şey demiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Sparkcaster said: benim kraliçem aslında yerli ama http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/celebs/summerglau/summer_glau_1.jpg yinede yabancı koyalım dost meclislerinde alay konusu olmasın abi kızın omuzları kıllı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hayır yanında uzun saçlı zenci var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ya esasında dizilerin kraliçesi Californication'daki Karen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 hani lan cameron (tscc)!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 the tudors dan anne boleyn iyi bir kraliçeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 abi başka başlık mıydı bilemiyorum ama bunun üstüne nasıl oylama yaparsınız yav:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Missy peregrim +1 kim heroes da candice i gorunce kimmis bu kiz demedi ki? ama yinede sarah acik ara ezer, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 calimero said: abi başka başlık mıydı bilemiyorum ama bunun üstüne nasıl oylama yaparsınız yav:( Onun üstünü bunu koyuyoruz ve oylamaya bile gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 abi bu hatunu ben tiii ally mc beal döneminden biliyorum. çok tatlı hatun eyvallah. ama bi sorun var. ne dersen, bilmem... ama alnı veya bişeyiydi ally mc beal dan hatırlıyorum. bi dönem acaip uyuz bi tipe büründüydü. sarah tatlı hatun ve belli alanlarda kapışabilir robinle ama işte dizideki karakterler de etkiliyo insanı. yani bu hatunları gerçek hayatta tanısak ayrı. ama dizideki karakterler nezdinde banko robin diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Tenekeadam said: Modlara sesleniyorum cameron konulsun ankete yoksa trollerim!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar