Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Ehehe Rivaldo Bolton'a gitti[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: Pyr0, 30 Mayıs 2004 13:30 tarihinde demiş ki: Rivaldo ya alahın arap takımları talip onlar samp. lıgınde mı oynuo? =) Djalminha ztn demis sıcak bakıyorum gs ye dıye... hadı hayırlısı tekrardan.. Arap takımları ve asya kıtasındaki diger takımlar asian champions lig de oynuo ve bu takımların hepsinde para var.Bi oyuncunun istedigi her seyi verebilirler.[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® [ quote ][b]g3lbana, 28 Mayıs 2004 16:37 tarihinde demiş ki: Ya Dalga Geçme Xharloan Abi Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 rivaldo ingiliz takımı bolton a gitmiş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 hayirli olsun , ancak rivaldo ve djalminha avrupa'da kendisini kime niye gostersin ? yok avrupa'da oynamayan takima gelmez diyenler olmusta.bunlar futbol kariyerlerinin sonunda olan oyuncular.son senelerinde kim daha cok para verirse, nerde rahat olursa orda oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: -Apex-, 31 Mayıs 2004 17:38 tarihinde demiş ki: hayirli olsun , ancak rivaldo ve djalminha avrupa'da kendisini kime niye gostersin ? yok avrupa'da oynamayan takima gelmez diyenler olmusta.bunlar futbol kariyerlerinin sonunda olan oyuncular.son senelerinde kim daha cok para verirse, nerde rahat olursa orda oynar. hll sana kuzen :p ama gelmez bunlar ya ancak biri cebinden verirse gs transfer yapar...[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Cepten verebilecek yonetici de gorunmuyor...[signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ya bugun bide okocha yı eklemişler gelcek diye saçmalıyolar ya sırf sayfalarını doldurmak için akıllarına geleni yazıolar. gs için şu adamlardan bahsediliyor: önder turacı djalminha okocha rivaldo yıldıray çağdaş servet peki hangilerinin şansı var sizce??[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 belki çağdaş birazda djarminja(yada adı nası yazılıyosa)[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 servet dediğin bizim servetmi? satalım ya serveti tribal eleman zaten sevmiyorum kolay kolay forma bulacağıda yok zaten ama milli oyuncuları kadroda tutmak açısından gelecekte iş yapar.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar