Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne Mutlu Türküm Diyene yazısı silinmeli

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cogitoz said:
Snefru said:
kuş said:
Snefru said:
Sizin gibi bakarsak şu andaki dünyadaki dil ve ırk sayısı nerden baksan en az 10 katına çıkar.

şu anki sayısı kaç ki? sayı x çıksa sen bu x'i tanımayıp aslında x bölü 10 olduğunu iddia edebilirsin keza.

Ne alaka ya ben sadece diyorum ki her küçük etnik kökeni koskoca bir ırk yapacak olursan mevcut olan ırk kavramını yok edersin üstüen birde o yeni yarattığın ırkların sayısı eski kavramdaki ırklara göre nerden baksan en az 10 katına ulaşır.Batılılarda vardır bu hastalık herkesi bölüp parçalayıp yutmak hastalığı.Bunuda güç ellerinde olduğu için medyada hep dillendirirler bilinçsiz insanlarda bu güdümde papağan gibi konuşup durur.Kimi kim finanse ediyor ona bakarsak herşeyi çok daha iyi görürüz.Vatanını milletini seven insanları yine anadolu insanının azmi kararlılığı vatanına olan sevgisi besliyor bununla güç buluyorlar ve mücadelelerine halktan alınan bu güç ile devam ediyorlar.Birilerini ise soroslar,ab,rusya vb kaynaklar besliyor ki onların sonu yine herzamanki gibi hezimet olacaktır.Ülkemizi bilim ve akılı ele alarak korumak istemenin dışında ne yapıyoruz?Kimse kimseyi hor görmüyor kimse kimseye zülm etmiyor fakat illa birilerine hizmet etmek isteyen insan adam gibi vatanına hizmet etsin.Vatanına hizmet ederkende ülkesindeki tüm yabancı elleri kessin ve evrensel aklın hizmet ettiği yolda ülkesini geliştirmek çağa adapte etmek için çalışsın.Öyle sağdan soldan gelen şekerler ile kandırılan zırtapoz sözüm ona demokrasi kelebeği şarlatanlar kendilerini adam yerine koyup kelam etmeye kalkmasın zira bu ülkenin insanlarının akıllarını zehirliyorlar.

Ah bebeğim çok kültürlü ve bilgiliymişsin. Kürt hareketleri hakkında birinci ağızdan kimi dinledin, okudun da böyle yorumlar yapabiliyorsun. Ha ben dinledim, sor bunu neden yapıyorlar şunu niye söylediler Amerika ile olan durumları nedir falan sana anlatayım.
Daha sosyalist düşüncelere sahip olacağınıza, etnik kimlikleri tanıyıp dayanışmacı bir Türkiye'nin planlarını yapacağınıza ırkçı bir söylem (evet ırkçı) takınıp malum partilerin ekmeğine yağ sürmektesiniz. Somut sorunları somut tahlil etmeyi öğrenin artık 1923'te yaşamıyoruz. (Ha bu da tartışılır pek bir şey değişmedi yani)

evet hala senin gibi insanlar çıkabiliyor. malesef 1923 ten beri değişmeyenler de var.
Mesaj tarihi:
cogitoz said:
Somut sorunları somut tahlil etmeyi öğrenin artık 1923'te yaşamıyoruz. (Ha bu da tartışılır pek bir şey değişmedi yani)

Off şaka gibi durum olmuş.

Bunu diyen de 1923'teki aynı hasta isyankar "bölücü kürt" zihniyetini değişmeden bugün destekleyen bir kafa.
  • Yeni Oluştur...