Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muya Arrow Polaris Terlik Savaşları ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Neir bu terlik savaşları ya! reklamları da birbirinden berbat TV de bu reklamlar çıkıncı delleniyorum resmen. iyice batmaya başladı vallahi!! yokmu adam gibi kalite reklam yaa!!
Terlikmiş!!!! peehhh!!![signature][hline]recep tayiibin dayı oğluSU www.simasher.com.tr.tc
Mesaj tarihi:
emaleth bu işe el koyar...

emaleth marka terklik çıkarsak piyasaya nmnasıl olur?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
said:
Maedhros, 31 Mayıs 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
polaaaariiis amaaaaaaaaggghhnnnn polaaaaaaaarrrrrrrisssssssss amaaagghhhhnn diyerek protesto ediyorum bende ayyhh...

ıgrenc[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
o TWIGGY nin reklamları nasıl rezalet ya??

KAfamı duvarlara vuruoyurm izlerken cidden.
böle sonuında aptal bi ses "Twiggy Twigggy TWİİGGGGYY" dio böle . allam gidip orayı yıkasım gelio![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
emaleth nerde uyuyomu ? burda bi terlik mevzusu dönüyo.[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Mesaj tarihi:
said:
emaleth marka terklik çıkarsak piyasaya nmnasıl olur?

Yok Satar.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

Mesaj tarihi:
said:
Epxmadcat, 01 Haziran 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
said:
emaleth marka terklik çıkarsak piyasaya nmnasıl olur?

Yok Satar.

neden "yok" vurgulu :D:D:D[signature][hline]recep tayiibin dayı oğluSU www.simasher.com.tr.tc
  • Yeni Oluştur...