SimasheR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Neir bu terlik savaşları ya! reklamları da birbirinden berbat TV de bu reklamlar çıkıncı delleniyorum resmen. iyice batmaya başladı vallahi!! yokmu adam gibi kalite reklam yaa!! Terlikmiş!!!! peehhh!!![signature][hline]recep tayiibin dayı oğluSU www.simasher.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Aydin'in muhtesem sesi esliginde Akinal Bella'yi ne cabuk unuttunuz :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 polaaaariiis amaaaaaaaaggghhnnnn polaaaaaaaarrrrrrrisssssssss amaaagghhhhnn diyerek protesto ediyorum bende ayyhh...[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 emaleth bu işe el koyar... emaleth marka terklik çıkarsak piyasaya nmnasıl olur?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: Maedhros, 31 Mayıs 2004 23:11 tarihinde demiş ki: polaaaariiis amaaaaaaaaggghhnnnn polaaaaaaaarrrrrrrisssssssss amaaagghhhhnn diyerek protesto ediyorum bende ayyhh... ıgrenc[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 o TWIGGY nin reklamları nasıl rezalet ya?? KAfamı duvarlara vuruoyurm izlerken cidden. böle sonuında aptal bi ses "Twiggy Twigggy TWİİGGGGYY" dio böle . allam gidip orayı yıkasım gelio![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 emaleth nerde uyuyomu ? burda bi terlik mevzusu dönüyo.[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: emaleth marka terklik çıkarsak piyasaya nmnasıl olur? Yok Satar.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimasheR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: Epxmadcat, 01 Haziran 2004 00:04 tarihinde demiş ki: said: emaleth marka terklik çıkarsak piyasaya nmnasıl olur? Yok Satar. neden "yok" vurgulu :D:D:D[signature][hline]recep tayiibin dayı oğluSU www.simasher.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar