eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 edit: feci karıştı tamamen yanlıs post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ginaly said: Lan şu topik sevgilimi aldı elimden yaa. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Ardeth said: ginaly said: Lan şu topik sevgilimi aldı elimden yaa. hahaha Gülme lan. Devlerin aşkıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 devlerin omzunda yükseliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bella said: yapma öyle şeyler. benim bileceğim bi iş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 evet sevgili sapığım numarasını değiştirerek tekrar aramaya başladı. önce aynı taktik şunu tanıyo musundan girdi yanlş oldu diyince hayır seni aradıma çevirdi. sonra geçen gün "günaydın,bilmemkimi tanıyor musun" ile günümü renklendirdi. ve en son az önce aradı. güzel konşayım daha doğrusu bir konuşmayı deniyeyim dedim. lütfen arama rahatsız oluyorum dedim. neden bi şans vermiyosun dedi. mantıklı mı sence bu yaptığın dedim. evet dedi. e peki tanıştık nolcak dedim. ciddi ve uzun bi beraberlik dedi ahuahau gerizekalı. nese sonuç olarak beni uğraştırma birdaha ararsan savcılığa vericem artık,bak güzelce söylüyorum lütfen birdaha arama dedim. bakalım,mukadderat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 seviyeli dostluklara yelken açmak istiyodur hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Aç telefonu koy kenara, en güzel taktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar