Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bella said: yakın arkadaşım olmadığına açık net kesin eminim. kardeşinin bir arkadaşı olabilir eğer o telefon ev telefonuysa ve anlattıkların bire bir doğruysa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 pogodi said: beni de arayan biri vardı 3 ay önce aradı ginaly e verdim telefonu alo dedi bidaha aramadı ciddiyim benim de annemin eczanesini biri arayıp duruyordu. ben varken aradı bi kere, aldım telefonu koydum kenara bir süre konuştu kapadı. sonra bi kere daha aradı, yine aynısını yaptım sonra kapayıp bir daha aramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Ardeth said: Bella said: yakın arkadaşım olmadığına açık net kesin eminim. kardeşinin bir arkadaşı olabilir eğer o telefon ev telefonuysa ve anlattıkların bire bir doğruysa sdf hatırlıyorsan dün sana telefonunu verdim.niye atayım ayrıca. aman sapıklarım var çok popülerim çok şahaneyim sorma.ıyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ben 14 yaşındayken böyle bişey gelmişti başıma. "BABAM AVUKAT, SENİ BULDURTURUM!! MAHKEMEYE VERİRİM SENİ!!!" diye bağırmıştım. bi daha da aramadı hahayt. ezik, yedi heralde numaramı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ben de genelde savcılığa veririm diyorum korkup aramıyorlar birdaha birdaha arasın buna da öyle dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 attığını iddia etmedim ki? kardeşin direk olarak sana "bir arkadaşın aradı" dememiştir de "biri aradı arkadaşın mı baksana" demiş olabilir o durumda çok garip bir şey yok. ama açılmayan bir ev telefonu aramasının direk senin arkadaşın olduğunun var sayılması çelişkili bir durum arz ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 telefonu ginaly açsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bella said: şuan evden aradı beni. kardeşim getirdi yetişememiş sanırım senin arkadşın diye bi baktım o numara.napcam ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 pogodi said: telefonu ginaly açsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bizim ev telefonunu biri arasa, benim arkadaşım olduğunu var saymam. ama benim arkadaşım olabilir mi diye numaraya bakarım. ya da misal telefonu birine götüreceksem "sanırım seni aradılar" diye değil, "bak bakalım seni mi aramışlar" diye götürürüm. arayanın senin arkadaşın olduğunu sanması ile, arayanın senin arkadaşın olma ihtimaline karşı numarayı kontrol etmek farklı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bence de utku'ya açtır. utku halleder. tanıyorum bak, utku diyip duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Ardeth said: bizim ev telefonunu biri arasa, benim arkadaşım olduğunu var saymam. ama benim arkadaşım olabilir mi diye numaraya bakarım. ya da misal telefonu birine götüreceksem "sanırım seni aradılar" diye değil, "bak bakalım seni mi aramışlar" diye götürürüm. arayanın senin arkadaşın olduğunu sanması ile, arayanın senin arkadaşın olma ihtimaline karşı numarayı kontrol etmek farklı şeyler. farklı şeyler olduğunun farkındayım ev telefonundan genelde hep beni arıyorlar kardeşim de bana getirdi sanırım senın arkadaşın bak istersen diye.amma üzerinde durdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 soulberry said: bence de utku'ya açtır. utku halleder. tanıyorum bak, utku diyip duruyorum. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bella said: farklı şeyler olduğunun farkındayım ev telefonundan genelde hep beni arıyorlar kardeşim de bana getirdi sanırım senın arkadaşın bak istersen diye.amma üzerinde durdun. ee kardeşin sana bir şaka yapıyor olabilir sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 yapmaz öyle şeyler akıllı çocuktur o böle salak işlerle uğraşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ginaly said: soulberry said: bence de utku'ya açtır. utku halleder. tanıyorum bak, utku diyip duruyorum. selam. BAŞKA KIZLARA DA MI BAKIYOSUN ARTIK!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 buraya kadarmış nazo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 napae said: ginaly said: soulberry said: bence de utku'ya açtır. utku halleder. tanıyorum bak, utku diyip duruyorum. selam. BAŞKA KIZLARA DA MI BAKIYOSUN ARTIK!? Tabiyki hayır aşkım. Sadece ne olduğunu anlamaya çalıştım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ohahah ne olduğunu anlamaya çalıştım ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 yusuf gerivites işte. keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bence oturttu lafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Denn said: yusuf gerivites işte. keh keh ahahah şöyle kaliteli ayarlarla gelin ciğerimi yiyin. /respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Denn said: yusuf gerivites işte. keh keh ahahahha + 5899458 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 yusuf ne ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar