Bella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ver telini adama msj atayım sizle konuşan arkın teli diye.maksat hayatın renklensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 0538 365 42 52 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Ardeth said: 0538 365 42 52 oha adamın numarası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 n'oluyo yav, ahan da derin paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 yeterince inandırıcı söyleyemedin bi daha dene daha bi heycanlı olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 aşkolsun ardeth gece gece.hiç hoş olmadı.çıkşarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 sizi sizi ömden kurgu da yaparlarmış BRAVOO!! :D *alkışlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 öm değil simultane omegle gibi yani bi nevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 şuan evden aradı beni. kardeşim getirdi yetişememiş sanırım senin arkadşın diye bi baktım o numara.napcam ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 yakında evine de gelicek o he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 benim dediğimi yap arayınca aç telefonu koy bi kenara bekle öte yandan kardeşin seni bir arkadaşın aradı diyorsa ismini de biliyor (bunu daha önce söylememiştin sdf) dolayısıyla bir şaka olduğu için bu tarz bir tepki sonucu sıkılır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 abi evden arıyor evden ! herkes uyuyor bu saatte aranır mı ayı ya bidaha arasın savcılığa vericem seni dicem bakalım arıyomu gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bu saatte uyuyor mu sizin evdekiler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Ardeth said: benim dediğimi yap arayınca aç telefonu koy bi kenara bekle öte yandan kardeşin seni bir arkadaşın aradı diyorsa ismini de biliyor (bunu daha önce söylememiştin sdf) dolayısıyla bir şaka olduğu için bu tarz bir tepki sonucu sıkılır muhtemelen hayır kardeşim telefona yetişememiş.sadece telefonu getirdi bana.bi baktım sonu 52 ile bitiyor o manyak işte.ismimi falan bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bella said: abi evden arıyor evden ! herkes uyuyor bu saatte aranır mı ayı ya bidaha arasın savcılığa vericem seni dicem bakalım arıyomu gerizekalı. mayıs geldi uyanmadınız mı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kaçın büyük dayak geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 evet tam da en önemli noktaya parmak bastın tek sorun buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 numara gösteren telefonun yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bella said: hayır kardeşim telefona yetişememiş.sadece telefonu getirdi bana.bi baktım sonu 52 ile bitiyor o manyak işte.ismimi falan bilmiyor. kardeşin telefona yetişemediyse niye otomatikman seni aradıklarını varsaymış? özellikle telefon bütün eve mahsus bir telefonsa. teorik olarak telefonu aramış olabilecek yüzlerce insan varken direk "seni arkadaşın aradı" diye mi getirdi? eğer telefon senin odana mahsus bir telefonsa durum geçene kadar akşamları yastık altına koy çaldığında rahatsız etmez sen açana kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 soulberry said: numara gösteren telefonun yok mu? numarasını biliyorum ki. dün mesaj falan da attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 beni de arayan biri vardı 3 ay önce aradı ginaly e verdim telefonu alo dedi bidaha aramadı ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 o zaman kıllanır kıllanmaz direk savcılığa. "ehü hiç uğraşmaz valla" diye düşünüyo olabilir bu kadar açık seçik aradığına göre. ama önce bi söyle "savcılığa gidicem" filan diye. yakın bi arkadaş filan çıkmasın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 yakın arkadaşım olmadığına açık net kesin eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 pogodi said: beni de arayan biri vardı 3 ay önce aradı ginaly e verdim telefonu alo dedi bidaha aramadı ciddiyim süperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 o zaman uğraşabilceğine inanıyosan şikayet ver. ben olsam yapardım. elin dallamasını çekicek modda değilim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar