kermit Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 gayet neşeli rahat bi gnde ailem evde yok kafam rahatım diyorum. pc başında takılıyorum fşlm izliyorum felan. yemek yeyim dedim. annemin yaptığı yaprak sarması ve böreklerden kalmıştı. en sevdiğim yemeler arasında be ne güzel gider şimdi aç karnına ha. oturdum yemeye başladım bi güzel oh. sonra 2 tane bira var dolapta. birayıda pek sevmem ya antalya sıcağında iyi gelebili,r. havada baya sıcaktı zaten açtım içtim ama bitti 2 tane bira. ağız ya bu değdimiydi bırakamazsın alkolü poarada var battı zaten nasıo harcasam diye düşünüyom. alışveriş merkezi var evin dibinde gideyimde ghezeyim canım bişi ister elbet alıyım diyorum. şortla üstümde tişört indim gittim bakıyorum tezgahlarda ne var hiç bişide istememiş canım. sadece soğuk bişiler bide algidenın buz parmak dondurması. 6 lkı kapmanyalı efes aldım 2 tanede buz parmak kasaya doğru yaklaştım koca migros denen yerde çalışan 3 tane kasiyer var sıra bekliyorum. arkamdan bi el omzuma dokundu döndüm "Naber?" arkamı döndüm ve o an ne hiseettim bende bikmiyorum. beynim yanıyodu resmen hani korkarsınız bişi oour onun gibi istemediğiniz birisini görürsünüz yada bi yanlışınız yalanınız ortaya çıkar nası hissedersiniz öyle oldum. "aa iyiyim senden naber" dedim ama gözüm bi erkek arıyo nişanlısını. belki buralardadır lan diyorum yanlış anlar bi laf söyler felan arkadan çıkar hop noluyo dfelan der. bakıyorum hala "O:nereye bakıyon?" dedi "Ben:ee yanlılz değilsindir sandım ondan bakıyom" "O:yok yok yanlızım" "Ben: ha en son nişanlınla beraber görmüştümde ondan belki uygun olmaz böyle görüşmemiz diye düşünmüştüm ondan baktım" "O:ha onla geçen ay ayrıldık" "Ben: aa neden ya yakışıyodunuz annemden duyduydum iyi elemanmış hatta" "O: ya kafamız uymadı işte ondan. sende bakıyom aynı hala elinde biralar hiç mi değişmiycen?" "Ben: yok ya ayda yılda bir içiyom şimdi ben bu 6 tane birayı 1 haftada içerim zaten artık pek içmiyom maç izlerken sadece yani. bu günde maç var izlerim belki içerim 1 2 tane diye aldım" "0: hıı ii bari sevindim sekisi kadar içmediğine" "Ben: valla öyle alkol işi kadar gereksiz şley yok ya hem boşa para hemde kendine sağlığına yazık" "O: öyle ya neyse neyse sıra geldi sana hadi dışarda bekle görüşelim" dedi tmm dedim bekledim dışar geldi ama ne ditcem bilmiyom bekşyüom geldi benden çıkan tek kellime "ya kusura bakma şimdi acekle gitmem lazım sonra görüşütüz" dedim oda tmm görüşürüz dedi ve gşitti. yürürken Joe Black teki gibi dönüp baksammı diyom arkama korkuyom y o da bakyıosa baktığımı görürse diyom derken dçöndüm baktım ama nerde kız gitmiş bile lan salak erken baksana. kızın yerinde yeller esiyoı. lan 7 yıl 2 yılını beraber olduğunu düşünsen 5 yıl özledin hasret kaldın.hep düşündü hep aklındaydı birileriyle birlikte oldun ii güzel her birinin elini tuttuğpunda o geldi aklına. birini öperken o vardı aklında ama hep sakladın dedim içimden. şimdi niye bi bok söylemyemedim acaba dedim içimden sustum kaldım eve yürüyüm dedim gittim halka açık bi parkta oturdum içtim ha maçda izledim tabi 6 taneyi içtim üstüne 3 tane daha aldım afiyet olsun bana. Ah Leyla ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 kermit said: "ya kusura bakma şimdi acekle gitmem lazım sonra görüşütüz" dedim naptın sen. ömür boyu şundan pişman olacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 postayı ancak bir daha görmek ihtimalin olan kıza koyacaksıns dfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Gökalp bi köprü bul ondan sonra at kendini. Hala içinde bir şeyler varsa neden kıza baya uzun zaman oldu arayı kapatmak için bi gün bi kahve içelim demedin of be olm off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 telefonu filanda mi yok? gecen gun ayip oldu hemen gitmem gerekti, benim okuzlugum, bi ara bulusp seviselim de arayip. hem ikiz yatak aldim yeni onu deneriz, dus da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ya olm daha önce 1.5 sene önce felan aradım ama kız rahatsız oldu diye ailesi ailemle görüşmüştü nişanlandı yakışı kalmaz felan diye bidaha ramasın dedilerdi lan bişi diyemedim kıza valla. zamanında ben bunun nişanlısına sataştım kavga etmeye felan kalktıydım. değişik işlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bildiğin magandasın olm sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 değilim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 olm kız nişanlıysa sen nişanlısına ne diye salça oluyosun her türlü adam haklıdır zaten bi durum olsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 kim gökalp'in yerinde olursa olsun, o dakika kitlenirdi. hiç bişey söyleyemezdi. o yüzden olum keşke şöyle yapsaydın, böyle yapsaydın demeyi bırakın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 tamam bundan sonrası için şans denenebilir ama çok abartmadan. yine aileleri işe karıştırmadan. olmazsa olmaz ne kaybedersin. ilerde keşke dememek için diye klişe bir sözle son vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 abi pek fenaymış geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ben kitlenirdim, kıza sdffksjf okumadım daha okuyunca güzel bi yorum yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Hadi bi daha görürsen böyle kalmazsın bence git ve hergün ordan kampanyalı bira al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 rövanşı almış gibi hissedebilirsin kanımca. hea bensiz mutsuz oldun, şimdi de ben sana posta koyuyom diye düşünüp bardağın dolu taraına bakmak acayip ego tatmini olur mutsuz da olunmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 posta koymamis ki adam, heyecanlanmis sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 kermit said: "ya kusura bakma şimdi acekle gitmem lazım sonra görüşütüz" dedim bunun posta olmadığını biz biliyoz kermit biliyo da leyla bilmiyo fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 abi en iyisini yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 böyle ne istediğini bilmeyen kızları toplayacan bi gaz odasına basacan gazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ya abi bilmiyom hiç duygusal olmak istemedim sevmedim duygusallığı ama son senelerde bu aklımdaydı 2 3 sendir " karşıma çıksa diyeceğim tek laf hala seni sevişyorum olcak" diye söyleyeceğim diye düşünürken böyle oldu korktujm ghearlde ama kalkopta o da bana bişi söylemedi hiç bana kalkıpta seni sevmiyorum çık hayatımdan demedi bende bunu dğüşnerek devam ettirdim hep. bana kalkıpta seni sevmiyorum defol dese giderdim unuturdum ama bzı sebeplerden ayrıdlktydık yani öylede söylemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 leyla'lar unutulmuyo kermit, güzel bi anı olarak sakliycan, bida da olmicanı kafaya yerleştircen ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Duygusal olmak istemedin arkanı dönüp ağladın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 hakkaten 2-3 sene sonraki ilk karşılaşmada hala seni seviyoearum dememek gayet hayırlı olmuş bence zaten. olası olumsuz bi cevapta (ki kız korkardı muhtemelen 2-3 sene sonra birden çat diye seni seviyorum demenden) bi 6-7 kutu bira yolu dha görünürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 istemeden oldu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Olur böyle kız da senin tavrını düşününce anlayışla karşılamıştır bence. Hatta o 'acele gitmem lazım' dengesizliğini 'hala bişiler var galiba' diye yorumlamıştır bence. Önerim yengeyi arayıp 'geçen gün konuşamadık müsait olduğun bi zaman bi yerde oturup konuşalım' demendir. En azından bi 5 sene daha beynini kurcalamaz kafanda bir şeyler daha net oturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar