Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leyla.

kermit

Öne çıkan mesajlar

gayet neşeli rahat bi gnde ailem evde yok kafam rahatım diyorum.
pc başında takılıyorum fşlm izliyorum felan.
yemek yeyim dedim.
annemin yaptığı yaprak sarması ve böreklerden kalmıştı.
en sevdiğim yemeler arasında be ne güzel gider şimdi aç karnına ha.
oturdum yemeye başladım bi güzel oh. sonra 2 tane bira var dolapta. birayıda pek sevmem ya antalya sıcağında iyi gelebili,r. havada baya sıcaktı zaten açtım içtim ama bitti 2 tane bira. ağız ya bu değdimiydi bırakamazsın alkolü poarada var battı zaten nasıo harcasam diye düşünüyom. alışveriş merkezi var evin dibinde gideyimde ghezeyim canım bişi ister elbet alıyım diyorum.
şortla üstümde tişört indim gittim bakıyorum tezgahlarda ne var hiç bişide istememiş canım.
sadece soğuk bişiler bide algidenın buz parmak dondurması.
6 lkı kapmanyalı efes aldım 2 tanede buz parmak kasaya doğru yaklaştım koca migros denen yerde çalışan 3 tane kasiyer var sıra bekliyorum.
arkamdan bi el omzuma dokundu döndüm
"Naber?"
arkamı döndüm ve o an ne hiseettim bende bikmiyorum. beynim yanıyodu resmen hani korkarsınız bişi oour onun gibi istemediğiniz birisini görürsünüz yada bi yanlışınız yalanınız ortaya çıkar nası hissedersiniz öyle oldum.
"aa iyiyim senden naber" dedim ama gözüm bi erkek arıyo nişanlısını. belki buralardadır lan diyorum yanlış anlar bi laf söyler felan arkadan çıkar hop noluyo dfelan der.
bakıyorum hala
"O:nereye bakıyon?" dedi
"Ben:ee yanlılz değilsindir sandım ondan bakıyom"
"O:yok yok yanlızım"
"Ben: ha en son nişanlınla beraber görmüştümde ondan belki uygun olmaz böyle görüşmemiz diye düşünmüştüm ondan baktım"
"O:ha onla geçen ay ayrıldık"
"Ben: aa neden ya yakışıyodunuz annemden duyduydum iyi elemanmış hatta"
"O: ya kafamız uymadı işte ondan. sende bakıyom aynı hala elinde biralar hiç mi değişmiycen?"
"Ben: yok ya ayda yılda bir içiyom şimdi ben bu 6 tane birayı 1 haftada içerim zaten artık pek içmiyom maç izlerken sadece yani. bu günde maç var izlerim belki içerim 1 2 tane diye aldım"
"0: hıı ii bari sevindim sekisi kadar içmediğine"
"Ben: valla öyle alkol işi kadar gereksiz şley yok ya hem boşa para hemde kendine sağlığına yazık"
"O: öyle ya neyse neyse sıra geldi sana hadi dışarda bekle görüşelim"
dedi tmm dedim bekledim dışar geldi ama ne ditcem bilmiyom bekşyüom
geldi benden çıkan tek kellime "ya kusura bakma şimdi acekle gitmem lazım sonra görüşütüz" dedim oda tmm görüşürüz dedi ve gşitti.
yürürken Joe Black teki gibi dönüp baksammı diyom arkama korkuyom y o da bakyıosa baktığımı görürse diyom derken dçöndüm baktım ama nerde kız gitmiş bile lan salak erken baksana. kızın yerinde yeller esiyoı. lan 7 yıl 2 yılını beraber olduğunu düşünsen 5 yıl özledin hasret kaldın.hep düşündü hep aklındaydı
birileriyle birlikte oldun ii güzel her birinin elini tuttuğpunda o geldi aklına. birini öperken o vardı aklında ama hep sakladın dedim içimden.
şimdi niye bi bok söylemyemedim acaba dedim içimden
sustum kaldım eve yürüyüm dedim
gittim halka açık bi parkta oturdum içtim
ha maçda izledim tabi 6 taneyi içtim üstüne 3 tane daha aldım afiyet olsun bana.
Ah Leyla ah.
Sosyal ağlarda paylaş

ya olm daha önce 1.5 sene önce felan aradım ama kız rahatsız oldu diye ailesi ailemle görüşmüştü
nişanlandı yakışı kalmaz felan diye bidaha ramasın dedilerdi
lan bişi diyemedim kıza valla.
zamanında ben bunun nişanlısına sataştım kavga etmeye felan kalktıydım. değişik işlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi
bilmiyom hiç duygusal olmak istemedim
sevmedim duygusallığı
ama son senelerde bu aklımdaydı 2 3 sendir " karşıma çıksa diyeceğim tek laf hala seni sevişyorum olcak" diye söyleyeceğim diye düşünürken böyle oldu
korktujm ghearlde
ama kalkopta o da bana bişi söylemedi
hiç bana kalkıpta seni sevmiyorum çık hayatımdan demedi
bende bunu dğüşnerek devam ettirdim hep.
bana kalkıpta seni sevmiyorum defol dese giderdim unuturdum ama bzı sebeplerden ayrıdlktydık yani öylede söylemedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Olur böyle kız da senin tavrını düşününce anlayışla karşılamıştır bence. Hatta o 'acele gitmem lazım' dengesizliğini 'hala bişiler var galiba' diye yorumlamıştır bence.
Önerim yengeyi arayıp 'geçen gün konuşamadık müsait olduğun bi zaman bi yerde oturup konuşalım' demendir. En azından bi 5 sene daha beynini kurcalamaz kafanda bir şeyler daha net oturur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...