KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=vxDiEP-ysek dinledikten sonra tam bi duman şarkı tarzı diyeceksiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 güzel şarkı da daha yeni mi duyuluyo, 1 senedir falan dinliyorum ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 klip çıkmış ya ondandır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bebiþim Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 linkin park (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 bi de dumanla ilgisi yok yani sarkının. her içkili sarkıyı duman sarkısı diye etiketlemeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 yüksek sadakatin albümü tamamen güzel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 belkiiiii ğüstümüzdeeeeğen bir kuş geçeeeğeeeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 duman şarkı tarzıdamı vardı :P güzelmiş beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Duman kim ki tarzı olacak lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 vokalisti değiştikten sonra baya kaliteli iş çıkarmaya başladılar. eskisi neydi öyle ya, antipatik ukala herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 nakarat kısmını duydum, direk duman sölemeliydi bu şarkıyı dedim.. ordan çıktı duman tarzı.. şarkı güzel, yüksek sadakat bu şekil şarkı yapmıodu.. bilmiorm bu albümünü pek.. bi bildiğim seni düşünmek namaz tarzı bi şarkısı wardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar