mithras Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Merhabalar, Hdd Problemi: Kendi bilgisayarımda gayet güzel, sorunsuz çalışmakta olan external hdd arkadaşımın bilgisayarına takınca çalışmıyor daha doğrusu çalışıyor ancak makina görmüyor. denetim masası yönetimsel araçlardan baktım bazen gözükmeyen flashdiskleri ordan bızıklardık bir şekilde açardık ama orda da yok nedeni ne olabilir? Oyun kasılması: Pentium 4 2.93 ghz 2 gb ddr2 ram ati raedon hd 4670 ekran kartı olan bir bilgisayarın need for speed undercover'ı çok güzel bir şekilde oynatırken kimi zamanlar kasmasının sebebi ne olabilir? kasma olayı da şöyle: oyuna girdiğimiz zaman kasıyorsa kasıyor sonradan düzelme yok veya kasmıyorsa hiç kasmıyor tamamen şansa dayalı bir durum söz konusu.. evet sorunlarım bunlar yardımlarınızı bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 gozukmeyen flashdisk icin bisey diyemiyorum, bazen usb powered disklerde guc problemleri yuzunden okumama problemleri olabiliyor. undercover a gelince, bu oyunla alakali bir durum, malum bi dll oyunun akici calismamasi icin elinden geleni yapiyor, bu dll fixed olani ile degistirilirse problem kalmaz saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Formattan dolayiydi sanirim o sorun. Ama bak burda da bi seyler var: http://www.twistedethics.com/2007/05/13/plugged-in-your-usb-flash-drive-but-windows-cant-see-it/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bilgiayarima sag tikla manage yap ordan soldan haddisk mi ne war ordan harf atayabiliyosun bazen harf veriyo hdlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bu söylediklerinizi yapabilmek için disk yönetimi kısmında zaten harfsiz olarak gözükmesi lazım hdd nin, sorun orda zaten. orda da gözükmüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 usb line in gucu yetmiyodur belki.. takili olan webcam ve usb aletlerin hepsini cikartip deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar