Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 arkadaşın bilgisayarda "magnolia" adıyla kayıtlı bir şarkı var. Akustik gitar ile çalınmış bir şarkı. Film ile alakası var mı yok mu bilmiyoruz, arıyoruz arıyoruz kimin eseridir bulamıyoruz. Lütfen bir yardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bi upload etseniz filan dicem de acilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 arkadaşın bilgisayar yakınımızda değil şu an, akşam yollarsa upload ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 aimee mann - save me böyle bir şarkı vardı filmden yanlış hatırlamıyorsam ona bir bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 O değil sanırım ya, biraz daha hızlı bir parçaydı. Örnek vermek gerekise coco y villa - la noche deki gitar ritminde bir gitardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bu mu sözler? Quit surrounding me i'm already down and gone locked defeat got your eyes pealed the only thing holding me are why won't you quit dragging me around we can tell by now that there's no such thing as love and i can't do anything to forget all that you are how, long must i wait oh, to break and you know it'll be easier to snap and if by now but you wont let me go we can tell by now that there's no such thing as love and i can't do anything to forget all that you are and as you see i'm too real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 olm söz falan yoktu hatırladığım kadarıyla sadece gitar ve birkaç başka enstrüman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar