Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 40 dakika oldu hala yola çıktı yazıyor. getirin lan yemeği! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 yemeksepetiden mi söledin bi ara geç kalınc bedva olutodu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 burgerde yok o galiba dominosta var. Bize de geçen mekdanıls feneryoluna göndermesi gereken şeyi nişantaşına gönderdi alaka kuramadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 hayali bile güzel börgırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Aşırı canımı çektirdiniz lan. Barbekü sosuda abanıcan buna.Oyhş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ranch (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 benim ciddi ciddi iştahım kapanmış hiç çekici gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 tıkla gelsin diye bişi var burger da o şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Benmde canm çekmedi orda köfte tadı alamam sevmiyorum daha çok köfte olsun istiyorum hep daha fazlasını istiyorum hep daha fazlasını hep daha hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 seni bu paklar http://www.mcdonalds.com.tr/images/urunler/menuler/mega_mac.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Beni de geçen gün sinir ettiler lan. 43 dakikada getirdi, bunun yarım saati "yola çıktı". Patates diil gazete kağıdı yedim resmen. Ertesi gün arkadaş geldi onla beraber istedik, o da 43 dakikada getirdi, neyse ki "yola çıktı" 10dk falan sürdü. Ama bu sefer de adam onion ringsi getirmemiş. Tam o sırada da maç başladı, aradık eksik getirmişsiniz diye, tamam getiriyoruz dediler, ilk yarının sonuna doğru geldi. Yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 papates diye solucan yedim. yumuşacık vıcık vıcık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 yemek yapmayı öğrenin agalitler. adamlar boklu patatesleri veriyor halen yiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Dayı yemek yapmasına yapılır da, burger bu, can çekiyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 öyle yav benim de param yok ondan çemkiriyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 dimmu börgır ehehe hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 yahu ne börgırı. istedim misler gibi urfa kebab+salata+ tatlı+içecek.. geldi hemencecik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 şunu yemek yerine az vakit ayırıp adam gibi köftenizi pişirin, kat kat daha sağlıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 marmaris söyledm bugün canım çekti 2 sosisli 2 hamburger ve soğuk kaşarlı sandviç söyledim.kararlı sandviç sıcak ve içinde 2 kaşar olan bir ekmekten ibaretti.neyse np dgvb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 açlıktan midem zil çalıo,sabah olsada ilerdeki cafenin güzel hatununun elinden sandviç niyetine zehirde olsa yesem poff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar