fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 FatihTheOasis said: Daha bitane iyi haber duyamadım BW ler için boyna birileri bize bir damage koyup tartaklıyor warhammer alliancede olsun paticikte olsun yokmu abicim bize + bi olay lanet olsun ya... immolation ve incineration agaci aglatiyor.slow boil ile bright wizard bana 1700 critledi. ister su sekilde bir build yaparsin inc/immo veya immo/conf
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 yani slow boilin 1700 critlemesi falan yalan işler abi sen yanma gelip bana 3k patlatıcaksan ne anlamı kaldıki o damagenin ben dotlarım 100 damage patlata patlata keserim rakibi 1v1 de zaten yeterki toparlıyamıycağım bi damage yemiyim...Alanımı almak nedemek ya resmen yancı sorcerer yaptılar bizi eşşek herifler...Ne sorc kadar single target olucam nede alan gidebilicem... Ağladığıma bakmayın çöp verseniz kral olurum Tek Rakibim THY Olurda birgün gidersen çocuk değilim ağlamam allah değilim affetmem O şimdi Asker
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 benim de bright wizardim var az cok biliyorum mekaniklerini. dedimir tanidik simalarda var bu resimde yanina gelmemi engelliceksin.ez mode yok artik. rootunuz var.stop drop and roll ile 3 sn knockdown veya backdraft ve magic dart ile knockbackleyebilirsin.withering heat ile slowlayabilir.cauterize ile ustundeki hex curse veya ailmenti kaldirabilir shield of aqshy ile armorunu artirabilir fleeye basip burnout ile action point regenleyip flee yaparken hafif caprazla kosarak adamlari dotlayabilirsin.sorcererlardan farkiniz var.sorcererlarin fan the flames gibi bir taktigi yok.ama sizin var:) meele geldi ustune buildine gore artik rootla eger conf gidiyorsan backdraftla gelsin geri gonder veya dotla sonra da stop drop and roll ile knockdownla sonra fleeye bas burnoutla apni doldur.kosarken tekrar dotla sonra don whittering heat kullan.adam %40 slowlanacak.skill bitse bile 2 sn filan slowlu kaliyor eleman.dotla kac.sorcererin sizin ki kadar ccsi olsa marayi birakir sorcumla oynamaya devam ederdim.
Ragazzo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 fuzulee said: valla benim renown rank 37, str 750 civarı, bir de PvE'den aldigim lvl 37 veya 39 axe var, RvR elite inf. ekipmanlarindan kotu. O halimle, bir witch elfe 1620 + 400 küsür (mitigated) vurdum, taktikler flanking + loner. Pack synergy ile loner'i yer değiştir, 2000'i geçer o hasar. Bir de 1.3'te artik vurus anindaki damage yaziyor, yani sen str ekipmanini cikarttin, tooltipte yazan hasar da degisiyor ona gore. bende Cull the Weak 1012 yaziyordu en son. pounce'da bir degisiklik yok icin rahat olsun. Tabana kuvvet charge devam. Str dusuk kalmıs senin. Haydarında dedigi gibi stryi 1050 yapıp denerim ben bu haftasonu bakalım neler cıkıcak. Yalnız bizim AP leri artırmak ne kadar mantıksız olmus ztn AP sıkıntısından healer keserken canım cıkıyor pot falan basmak zorunda kalıyorum simdi iyice sıkıntı yasatıcaklar bize.
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 fallou7 said: benim de bright wizardim var az cok biliyorum mekaniklerini. dedimir tanidik simalarda var bu resimde yanina gelmemi engelliceksin.ez mode yok artik. rootunuz var.stop drop and roll ile 3 sn knockdown veya backdraft ve magic dart ile knockbackleyebilirsin.withering heat ile slowlayabilir.cauterize ile ustundeki hex curse veya ailmenti kaldirabilir shield of aqshy ile armorunu artirabilir fleeye basip burnout ile action point regenleyip flee yaparken hafif caprazla kosarak adamlari dotlayabilirsin.sorcererlardan farkiniz var.sorcererlarin fan the flames gibi bir taktigi yok.ama sizin var:) meele geldi ustune buildine gore artik rootla eger conf gidiyorsan backdraftla gelsin geri gonder veya dotla sonra da stop drop and roll ile knockdownla sonra fleeye bas burnoutla apni doldur.kosarken tekrar dotla sonra don whittering heat kullan.adam %40 slowlanacak.skill bitse bile 2 sn filan slowlu kaliyor eleman.dotla kac.sorcererin sizin ki kadar ccsi olsa marayi birakir sorcumla oynamaya devam ederdim. yani abi bütün kirli çamaşırlarımı döktün ortaya hayret bi olaysın ha pes o yüzden diyorum iste BW inanılmaz bi solo karakter diye ama artık gizlim saklım kalmadı zaten specte aynı imo/inc pathdeki dur bende senin taktiklerini ortaya dökim de gör :)
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Aslında çok can alıcı şeyleri söylemedin ama onuda açıklayamam yoksa en iyi olamam kusura bakma abi :( kikiki
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bakariz bile sorcereri ile kesiyor seni ne iyisinden bahsediyorsun diyip gaza getireyim:P
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 fallou7 said: bakariz bile sorcereri ile kesiyor seni ne iyisinden bahsediyorsun diyip gaza getireyim:P haha yok gaza gelmem wc önünde fotosentezle heallenmeye çalışırken yatıyorum ona ama kardeşim o benim kesebilir sadece kötü yola düşmüş oda anlıycak ordera gelicek BW açıcak gönülden inanıyorum (YALAAAAN)
dakro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 FatihTheOasis said: fallou7 said: bakariz bile sorcereri ile kesiyor seni ne iyisinden bahsediyorsun diyip gaza getireyim:P haha yok gaza gelmem wc önünde fotosentezle heallenmeye çalışırken yatıyorum ona ama kardeşim o benim kesebilir sadece kötü yola düşmüş oda anlıycak ordera gelicek BW açıcak gönülden inanıyorum (YALAAAAN) hak yolu bulması gerekenler sizlersiniz gibi görünüyor halen. :P
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 FatihTheOasis said: Aslında çok can alıcı şeyleri söylemedin ama onuda açıklayamam yoksa en iyi olamam kusura bakma abi :( kikiki inanamıyorum sana yaw:) bu kadar kendini begenmiş bir adam:P hadi doru olsa tamam dicem lol öldürüceksin sen beni...
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Evet beyler test serverında dün sabahın 5 ine kadar solo yaptık ve karakterleri denedik ragazzoyla ve sonuçlar şunlar BW inanılaz bir dotlama koymuşlar eskisinden tam 60 DAMAGE fazla vuruyorum artık hiçbi lwl 30 karakter dayanamıycak karşımda alanımıda %50 ye indirmişler muhtemelen sorcererda öyle hadi bizde %50 arttıran bi olay var sorcda oda yok single target a yagdiricaz bundan sonra ben hayatımda bukadar kötü bir patch ne gördüm ne duydum 1.3 patch geldikten sonra tamamen bırakıyorum ve slayer açıyorum bu rezillikle oynanmaz ha buarada mdps ler hayvani bir artış var wl öküz gibi olmuş ama destroda arttığı için ve meleedps fazlası olduğu için ordera geçmiş olsun saygılar... Ayrıca ciddi anlamda BW ler eskisi gibi dotlycak falan diye düşünenler varsa vah vah vah çok yazık hayal kurmasın solo alabildiğim çoppalar artık beni bir kesiyo sormayın gitsin öyle bi dps varki adamlarda...
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bw'ler o kadar imba idi ki, kaç patch'tir ufak ufak nerf'lüyorlar ona rağmen hala en güçlü rdps... ve hala bw'ler gelip ağlıyorlar ya. magus, sw falan naapsın siz bu kadar ağlıyorsanız... onlar için oyunu bırakmak da kesmez intihar falan etmeleri lazım. bıraktım ben oyunu bakalım. şu aoe saçmalığı düzeldiğinde (yani patch geldiğinde) geri dönücem gibi duruyor. zaten işle beraber vakit ayırmak zor oluyordu.
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 sabonis said: bw'ler o kadar imba idi ki, kaç patch'tir ufak ufak nerf'lüyorlar ona rağmen hala en güçlü rdps... ve hala bw'ler gelip ağlıyorlar ya. magus, sw falan naapsın siz bu kadar ağlıyorsanız... onlar için oyunu bırakmak da kesmez intihar falan etmeleri lazım. bıraktım ben oyunu bakalım. şu aoe saçmalığı düzeldiğinde (yani patch geldiğinde) geri dönücem gibi duruyor. zaten işle beraber vakit ayırmak zor oluyordu. en başta imbaydı ozamandan beri imba değiliz çok zayıf bi defans var ona göre damage yapıyoruz yaparken kendimize zarar veriyoruz sadece alanımız vardı artık oda yok dot oynamakta herzamankinden zorlaştı artık mdps ler çok daha iyi damage yapıyo solo zevkim daha zorlaştı buluruz bi yolunu artık ama durum şu mdps ler imba choppa ve slayerlar Ayrıca magus en iyi 1v1 karakteridir ve onun çekebildiği mesafeden engineer çekemiyo her ne hikmetse 2 sininde 65 feet olmasına rağmen ayrıca magus için bilgi Unreal a sor anlatı o bi knightı full gear damage almadan aldığını gördüm knight imba halindeyken...
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Gene denedim 1v1 de maruder,squik denemedim shaman ve choppayı kesemiyorumda diğer class lar pek zorlamadı shieldı shieldsız witchelf ve sorc ilk gören kazanır uygulanıyor...ama işin garibi patchden öncede aynıydı durum şimdide aynı tek fark alanların %50 düşmesi ki bu aoe pathin artık kullanılmayacağıdır istisnalar kaideyi bozmaz herhangi bi classında fazla damage vurduğunu zannetimiyorum heleki tanklar toughness etkisi arttıından dolayı gene aynı damageyi yiyolar ozaman neden arttı ki bu etkiler ben size söyliyim toghnes kasmıyan light armor tabakasının daha rahat ölmesi ki zaten gayet rahat ölüyoduk 3 saniye yerine 1.5 saniyede ölüyorum bunu healer düşünsün :) Sonuç=Alan %50 düştü aoe out,mdps önplana çıktı single target Daha sonuç=mdps= order Enson sonuç=savaş alanlarında arkasına chosenları takmış kite yapan bi oasis görürseniz aman dalmayın solo yapıyodur...
Ragazzo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Oasis dostumun da dedigi gibi sabah 6 ya kadar test ettik. Wl ile en yuksek dmg WE e 2540 ( 440 mitigated ) Cull th weak critimdi. Genel olarak dmglar artmıs gercekten ama sorun su ki neden benim skillerin AP artmıs anlam veremedim zaten AP sıkıntısı olan bir chara neden skillere AP increase koyarlar sacmalık. Yedigim dmglara gelince gayet guzel dmg alıyorum choppalardan bu kadar seri ve fazla vuran bir mdps daha yok galiba yakaladıgı anda 400 ve 1000 arası dmglar patladı ki cok seri patlatıyor. HP sini yarıya indirip CTW denemeye fırsatım olmadı acıkcası:X Umarım butun choppalara boyle degildir. . .
fuzulee Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 FatihTheOasis said: en başta imbaydı ozamandan beri imba değiliz çok zayıf bi defans var ona göre damage yapıyoruz yaparken kendimize zarar veriyoruz sadece alanımız vardı artık oda yok dot oynamakta herzamankinden zorlaştı artık mdps ler çok daha iyi damage yapıyo solo zevkim daha zorlaştı buluruz bi yolunu artık ama durum şu mdps ler imba choppa ve slayerlar ee iyiydi di mi, kayanin ya da duvarin arkasina gecip kamerayi dondure dondure Rain of Fire/Pit of Shades yapmak, oh gelsin kill'ler renownlar. sorceress camiası korksun benden diyorum bu gazla baska bir sey demiyorum :)
paganwarrior Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 hehe yürü be mendeburr kim tutar seni artık :) bende en kısa zamanda bi mdps acayim da ortamı şenlendireyim.
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 la boss musunuz siz 2500-3500 dmg ler falan ne bu sacmalık?:) mahvettiler oyunu bitirdiler. neyse bırakma zamanı gelmiş anlaşılan. hele bi release halini görelimde karar verim bu ne ya pff.
Ragazzo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 sardius said: la boss musunuz siz 2500-3500 dmg ler falan ne bu sacmalık?:) mahvettiler oyunu bitirdiler. neyse bırakma zamanı gelmiş anlaşılan. hele bi release halini görelimde karar verim bu ne ya pff. Merak etme sardi sana kimse o kadar vuramazB) Shield lı choosen ile kapısmam hüsranla sonuclandı ama degisik taktiklerle birdaha denerim. En yuksek dmg 700 crit patladı genel olarak 300 ortalama ile dmg aldı ama sürekli parry ve block yazıyor cok zorladı beni. Bir SM ve KOB herkesi dovdü test serverında icin rhat olsun :)
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Ya sardi yalan onlar çayıra çimene vuruyolar damageleri screen shotlıyolar böyle eski numaralarla bizim morali bozmaya çalışıyolar sen rahat ol sana 600-700 den fazla vuran mdps olamaz :) dur bende bi 20 moba vurimde damageyi görsünler haha çakallar ya :)
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 700 crit bile fazla ben 700 dmg yedigimi gördüm mü bi melee den moralim bozuluyo:P block kasmam lazım evet evet daha cok block:)
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 sardius said: 700 crit bile fazla ben 700 dmg yedigimi gördüm mü bi melee den moralim bozuluyo:P block kasmam lazım evet evet daha cok block:) Ya bana 900 renown veren bi 2h e ragazzo 400 falan vurdu hani choppayı op yaptıkları için diyorum ama sana vuramaz be abi bloktan parryden zaten arada test serverına gelinde arada bir deneme yapın boyna solo dönüyo artık orda takılcam :D çok işe yarıyo bide test serverına gelen adamlar öyle normal adamlar değil ilgili yüksek rr li adamlar bütün skilleri test etmiş oluyoruz çok iyi oluyo praagda wc önü selam verip başlıyosun haha
Ragazzo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 fallou7 said: gecmis olsun :) Haydar pasa lvl 39 moba vurmussun dostum:) Pvp ss al merak edıyorm choppanın dmglar nasıl ? 20 sanıye 3900 absorb morale 1 ın var bu nasıl morale arkadas bzimkiler bunun yanında cocuk morali kalır:)
fuzulee Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 arkadan sundering chop 750 mi 780 mi ne vurmustum bir black guarda, arkadan vurunca armor dinlemiyor ya o acidan. bir de savagery / brutality karma yapan marauderlerin guzel bir armor haşat etme skilleri var, lvl 34'te 1320 armor azaltıyor eleman, penceyle bunu yapip sonra mutasyon degistirilebilirse leziz olur guilliotine tanklara karsi.
Öne çıkan mesajlar