fuzulee Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 fallou7 said: Slashing Blade: Decreased the damage, increased the AP cost, and increased the arc of effect. increased ARC of effect, en altta da reduced area of effect yaziyor. ap'si 50 olan skille ap cost increased yazmak da ayri bir Mythic efsanesi olmus. Bu patch hunter spec'inin bittigi patch herhalde, paso nerf gelmis artik o yere gore sigdirilamiyan pounce mizmizlanmasi biter heralde. maralarda ise anladigim kadariyla savagery'i ile fazla ugrasmamislar, direkt brutality ile monstrosity'i köklemisler. demolition'un arci artmis, mesafeye dokunulmamis, sadece daha az artiriliyor ekstra taktik ile. yazik seviyordum pencelerimi ben:( Neyse artik belli oldu ki, white lionla marauder mirror falan degil. Nerdeyse hic bir skilleri benzemiyor. bir de : war pri / dok'larda offhand itemlerin R. fury ve soul essence regeneration'u azaliyormus. bu bayagi buyuk bi nerf olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 fuzulee said: demolition'un arci artmis, mesafeye dokunulmamis, sadece daha az artiriliyor ekstra taktik ile. demo artık 10 feet ve taktik ile 15 feet oldu diye duydum ama...henüz girmedim test server'ına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 girdim denedim meele aoe 10 feet e indirgenmis widespread demolitionda demolitioin in rangeini 15 feete cikarmis.bebeler daha aglamaz artik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 zuhaha nolmuş lan demo öyle. mara oynadığım halde hiç üzülmedim haa. diğer verdiklerinin yanında bu aldıkları hiç birşey benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Witch Hunter burn away lies ile patch geldikden sonra kaç vurucak merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 fallou7 said: girdim denedim meele aoe 10 feet e indirgenmis widespread demolitionda demolitioin in rangeini 15 feete cikarmis.bebeler daha aglamaz artik:) WL'nin ahini aldiniz, sonuclarina katlanin bakalim. aglayan derken? O diil de Mythic patch aciklamalarinda bile kelek yapiyor o guzel. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 o diilde imzamı değiştirmek zorunda kalıcam ya ona üzülüyorum... hazır 10 feet e inmisken birde cd koysalardı şöyle 2-3 sn kadar tadından yenmezdi haa... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Demolitiona laf edenler acaba impale ve guillotine ye ne dicekler merak ediyorum. test server - 800 crit impale ib ye, 3000 crit guillotine bw ye. aynı damage slayer ve choppalarda da var gerçi ama artık brutality pek tank dinlemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 DadashNik0F said: Demolitiona laf edenler acaba impale ve guillotine ye ne dicekler merak ediyorum. test server - 800 crit impale ib ye, 3000 crit guillotine bw ye. aynı damage slayer ve choppalarda da var gerçi ama artık brutality pek tank dinlemiyor. ve birde artık crit pot.ları falan yapılabilecek. wh ve we dmg'lerini düşünemiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 kafama yedigim : guilliotine 2191 damage (499 mitigated) cull the weak (white lion versiyonu) ile en fazla 1620'ye cikabildim o da witch elfe :( fetchi yine bozmuşlar galiba, düzeltilir inşallah, adam yerinde zipliyor sana uçacağına. paticik WL muhabiri fuzulee test serverdan bildirdi. Soz sende birand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 fuzulee said: kafama yedigim : guilliotine 2191 damage (499 mitigated) cull the weak (white lion versiyonu) ile en fazla 1620'ye cikabildim o da witch elfe :( fetchi yine bozmuşlar galiba, düzeltilir inşallah, adam yerinde zipliyor sana uçacağına. paticik WL muhabiri fuzulee test serverdan bildirdi. Soz sende birand. itemlarin dandik demek ki:) sundering chopu arkadan vurmayi dene bakalim kac vurucak terrible embrace te bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ya bende rank 34 veya 35 bir black guard var. durumu nasil yakında rahata fazlasıyla kavuşacağım için vakit harcicak yer ariyorum da . güzelleşme var mı son oynadımda çok malako bir karektere dönüşmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 oyuna başladığım ilk günden beri aoe kısılmalı diyorum arkadaşlara. sonunda be mythic. daoc'tan beri ilk defa doğru bir iş yaptın... yarın bitiyo subscription, 1.3'e kadar ara vericem bakalım nasıl olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 fallou7 said: itemlarin dandik demek ki:) sundering chopu arkadan vurmayi dene bakalim kac vurucak terrible embrace te bozuk Evet olabilir, PvE'den aldigim axe var hala, talisman da almiyorum ekipman iyi degil diye. Sundering chop, onden vurmayla toplam rakam olarak ayni vuruyor da, arkadan vurunca armoru yok sayiyor. Loner + flanking ve yaklasik 750 str ile 750-800 civarı crit vurdum. Pack hunting ile denemedim ama heralde 900 falan olur. Slashing blade cok yalan olmus, 40 ap (increase in ap cost diyorlardi, bu saskinlar eskiden 30 ap falan mi saniyorlardi slashing blade'i nedir) bir de en az vuran skill. Pounce hala aynı, bir tek ziplamadan once bir efekt yapiyordu eleman onu kaldirmislar galiba, ama yine alakasiz bir yere ucuyorsun, hatta soyle bir sahne oldu zealotun birini takip ediyorum, biraz uzakta yanda 2 tane daha white lion var adamlar pounce yaptilar, zealotu birak, takip eden benim ustumden gecip obur tarafa uctular. komik bir animdi anlatayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Sundering chopun 2-3 k kritledigi soyleniyor.bunun ustune pounce ve auto atk dmglerinide koyarsak.saglam burst dmginiz olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 saçmalamışlar bence patch note ları yazarken değişir bunlar yada farklı yansır oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 sundering chop olmamasi lazim, cull the weak'tir herhalde o (guillotine'in aynisi). tool tip'te 308 falan yaziyor (bu arada son damageleri vermesi tooltipin güzel olmus) ben flanking + lonerla denedim 800 gibi bir sey crit olarak vurdu. 2-3k'ya cikiyorsa sacma olmustur. cull the weak'ta da 1012 gibi bir şey yaziyordu. crit 1620 gordum, 300-400 da mitigation witch elf oldugu icin light armor tabi. pounce'un damage'i 250-300 koyuyor en fazla mitigation'u da hesaba katarsak. blindsided ve fey illusion güzel olmuş normal damage 450 falan gördüm blindsidedda :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Test serverında kendi BW mi denemek istiyorumda karakteri nasıl taşıycaz oraya(noob questions),bide deniyen varmı ciddi anlamda BW yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 war-europe'dan profiline giriyorsun, en altta karakter kopyalama seçeneği var. girince zaten bütün karakterlerin listesi çıkıyor. Seçiyorsun karakterini 2 test server cikiyor, bir tanesi kapalı galiba, alttakini sectim ben (basinda core yazmayani). sonra test patcheri aciyorsun 800 küsür mbyte yüklüyor, basliyosun oynamaya. Bir de o kopyaladigin karakter, gercek serverdekinin klonu, yani istediğin gibi para harca, sil falan bir şey olmuyor esas serverdakine. farkli fractiondaki adam icin de ayni prosedür ama once test serverdakini silmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 fuzulee said: war-europe'dan profiline giriyorsun, en altta karakter kopyalama seçeneği var. girince zaten bütün karakterlerin listesi çıkıyor. Seçiyorsun karakterini 2 test server cikiyor, bir tanesi kapalı galiba, alttakini sectim ben (basinda core yazmayani). sonra test patcheri aciyorsun 800 küsür mbyte yüklüyor, basliyosun oynamaya. Bir de o kopyaladigin karakter, gercek serverdekinin klonu, yani istediğin gibi para harca, sil falan bir şey olmuyor esas serverdakine. farkli fractiondaki adam icin de ayni prosedür ama once test serverdakini silmen lazim. Çok sağol en kısa zamanda deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragazzo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Forumları biraz takip ettim de bir WL cull the weak ile 3.9 k critlemis ondan once sundering chop ile 1.2 k critlemis::o 2 saniyede 5.9 ka dmg vurudugnu soyluyor ki print screenlerde var. Bu hafta sonu bende denemek istiyorum bilgi icin sagol Haydar;). Kullandıgım butun skillere base ve bnus dmg gelmis cok merak ediyorum nasıl olucak patchten sonra. Thin the herd skill icin artık position gerekmiyor ki cok ise yaradı ilk bunu vurup arkasına gecip dvm etmek daha kolay zamandan kazanıcaz. Path of Hunterın bittigi patch olsa gerek alan ile ilgimiz kalmadı artık tam single target bir char olucaga benziyor. Pounce ile benden kacan cogu samana yetisemedim hep arkada kalıyorum charge basmak zorunda bırakıyor skill onu umarım düzeltirler. Fetch skill de cok sıkıntılı tam adamı cektım dıyorum ama target aynen devam ediyor rvrye:) Cull the weak ben de su anda 375 ve rvrde pack synergy( %50 fazla crit dmg taktigi) ile en fazla 1.5 k critledim , peki test severda ne gösteriyor bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 2h baltanizin dpsi yuksek ustune de %50 crit dmg taktigini de eklerseniz saglam burst dmg yapabiliyorsunuz. 3-4 tane wl ile duello yaptim.1400 auto atgi kritledi 1850de cull the weak yedim. aoenin nerflenmesi iyi oldu kombatlar daha uzuyacak.bir de su ccleri nerfleseler.stundur knockbackdir disabledir silendir disarmdir oyundan sogutuyor adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 valla benim renown rank 37, str 750 civarı, bir de PvE'den aldigim lvl 37 veya 39 axe var, RvR elite inf. ekipmanlarindan kotu. O halimle, bir witch elfe 1620 + 400 küsür (mitigated) vurdum, taktikler flanking + loner. Pack synergy ile loner'i yer değiştir, 2000'i geçer o hasar. Bir de 1.3'te artik vurus anindaki damage yaziyor, yani sen str ekipmanini cikarttin, tooltipte yazan hasar da degisiyor ona gore. bende Cull the Weak 1012 yaziyordu en son. pounce'da bir degisiklik yok icin rahat olsun. Tabana kuvvet charge devam. Bu arada brutality'deki touch of instability guzel gozukuyor RvR'de denemedim ama, her rakip buyu yaptiginda benim lvl 32 marauder ile 550 civari otomatik corporeal damage aliyor gibi bir sey yaziyordu tooltipte (full brutality spec), yani anladigim kadariyla bright wizard her buyu yaptiginda 550 damage yiyecek. Bilemiyoum tam boyle mi calisiyor skill, ama brutality cok basarili guilliotine olsun, +damage veren skilleri olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 fuzulee said: valla benim renown rank 37, str 750 civarı, bir de PvE'den aldigim lvl 37 veya 39 axe var, RvR elite inf. ekipmanlarindan kotu. O halimle, bir witch elfe 1620 + 400 küsür (mitigated) vurdum, taktikler flanking + loner. Pack synergy ile loner'i yer değiştir, 2000'i geçer o hasar. Bir de 1.3'te artik vurus anindaki damage yaziyor, yani sen str ekipmanini cikarttin, tooltipte yazan hasar da degisiyor ona gore. bende Cull the Weak 1012 yaziyordu en son. pounce'da bir degisiklik yok icin rahat olsun. Tabana kuvvet charge devam. Bu arada brutality'deki touch of instability guzel gozukuyor RvR'de denemedim ama, her rakip buyu yaptiginda benim lvl 32 marauder ile 550 civari otomatik corporeal damage aliyor gibi bir sey yaziyordu tooltipte (full brutality spec), yani anladigim kadariyla bright wizard her buyu yaptiginda 550 damage yiyecek. Bilemiyoum tam boyle mi calisiyor skill, ama brutality cok basarili guilliotine olsun, +damage veren skilleri olsun. strn cok dusukmus.1050 statlar icin cap.greenskinin elite inf rewardini da alip stryide 1050de caplersen.ustune de oathstone jeweleryi kullanirsan (2 set bonusu %10 sansla 1200 armor debuff) daha yuksek rakamlar gormeye baslarsin. cekme skilleri test serverinda bugli.marauderlerde cekemiyor ama sorun degil live e bu sekilde tasimazlar herhalde. toi 220 vurdu bright wizarda belki corporeal resisti yuksekti bilemeyecegim.bildigim tek sey toi ve tor un kritlemedigi.yani 220 220 yiyip durucak eleman.karsidaki immolation spec ise guzel dmg vurursun.once joltu kullaniyorum pesinden wave of mutilation sonra arkasina gecip slowluyorum pesinden convulsive slashing i kullaniyorum bunu yaparken de elemanin etrafinda donuyorum.hpsi %50 nin altina dusuyor bu sure zarfinda guillotine i vurup debiliate ve convulsive ile devam ediyorum.test serverinda impale i oturtmak biraz zorlasti gibi.adamin arkasinda olmama ragmen skill aktif gorunmuyor umarim live a kadar duzeltirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Daha bitane iyi haber duyamadım BW ler için boyna birileri bize bir damage koyup tartaklıyor warhammer alliancede olsun paticikte olsun yokmu abicim bize + bi olay lanet olsun ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar