eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ya aslında karalama defterine yazmak gerek belki ama su an gerçekten içinde bulunduğum durumu başka türlü anlatamam ve paylasmak ta istedim ruh halimi son 4 senede 3 aylık bir ilişkisiz dönemden sonra 9 aydır tekim ve bazen özgür ve huzur içindeyken bazen de işte böyleyim: Yalnızlığa aşığım ben, Rüzgarın fısıltısı cezbeder beni, Güneş göz kırpar çağırır yanına, Dalgalar okşar yüzümü bir hoşluk sarılır ruhuma, Yalnızlığa aşığım ben, Sayfalar döndükçe hayatımda, Kullanılmamışlık kokusu sarar etrafımı, Kullanılmışlık korkusu ise hiç yoktur burada, Ne sahte gülücükler saçılır etrafa, Ne de bencil bir ifade vardır suratlarda, Yalnızlığa aşığım ben, İlan-ı aşklar asla karşılıksız kalmaz, Sevgi sözcükleri adresini şaşmaz, Kıskançlıkların adı bile duyulmaz bu sessiz akşamlarda, Benliğim özgürlüğünü ilan etmiş, Bırakır kendini yıldızlara, Yalnızlığa aşığım ben, Her türlü yalandan bıkmış, Kendini kandırmaktan yorulmuş halde aynaya bakmaktayım, Aynadaki ben acıyor bana, Bağırıyor, isyan ediyor ama sesi kayboluyor karanlıkta, Yalnızlığa aşığım ben, Neden böyle olduğunu bile bilmeden, Bunun ne kadar aptalca olduğunu hiç düşünmeden, Kayıtsız şartsız kapılmışım bu şarkıya, Ne sözlerini anlıyorum artık, Ne de müziği güzel geliyor kulağıma. işin en kötü kısmı da bu durumdayken saçma sapan karar alma riski çok fazla ve o tarz bir aptal platonikliğin içinde gibiyim ya biçok kişiye göre beni yeni biri paklar tamam bana da öyle geliyor ama sırf psikolojimi düzeltmek için birini kullanmıs gibi olmak da istemiyorum sanki sevgi nedir aşık olmak nedir unutmus gibiyim çoğunlukla arkadaşlarım dertlerini anlatıp ilişkileri hakkında fikir istediklerinde verdiğim öneriler hep senden değerlisi yok üzüyorsa ayrıl gibi olmaya başladı maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 özgürlük(tu) ve iyi geceler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bi yere kadar ya özgürlük muhteşem de bi yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 sen becerememişsin o kısmı sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 daha napiyim ya geziyorum tozuyorum bayadır iyiydim de yine girdim depresif moda ya 2 saattir uyuycam oturuyorum mal mal arkadaşlar çağırıyor festivallere gidelim konserlere falan inanılmaz bir isteksizlik hakim oldu benliğime yine bu olmamalı offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 herkes aşk acısı çekiyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ben çekmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 aşk acısı denmez benimkine ama çekmeye doğru yol alabilirim aman diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 aşık olmak en güzeli, doğru yoldasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 şimdi aşık olmak var aşık olmak var bunların arasında aşık olacağın kişiyle orantılı bir fark var bilmem anlatabildim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 problemin tam tersi aşık olmamak değil mi kafam almamaya başladı artık okuduklarımı. isteksizlik geliyo öyle bazen, görmezden gelip gidersen festivale mestivale, muhtemelen geçer kendiliğinden zaten. birini kullanmadan da eninde sonunda aşık olursun sonuçta, o zaman da öyle tavsiye vermeyi de kesersin muhtemelen. edit: son dediğini anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 aşkın kendisi güzel bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 son dediğim şu... su anda aşık olma ihtimalim olan kişi kesinlikle olmamam gereken birisi onu demek istedim birçok sebepten dolayı o yüzden de geri duruyorum ve yanlıs kişiye yönlendiğim için de o aşık olmak istiyorum moduna aksi bir hal aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 mantığınla mı aşık oluyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 hayır ama bu kişinin sevgilisi var o yüzden uzak durmam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 kalede kaleci var diye gol mü atmıycan lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ya zaten yalnızlık falan başlıca bir sorun haline gelmeye başlamışken ilacı buldum ama aslında o ilaç beni daha çok hasta edicek feci yan etkisi olacak bi ilaç yani bu sefer de o ilacı bırakmam gerektiğinden daha da karıştı durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ginaly said: kalede kaleci var diye gol mü atmıycan lan. mümkün olduğunca insanları kırmamak derin yaralar açmamak savaşlara sebep olmamak gerek bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ginaly said: kalede kaleci var diye gol mü atmıycan lan. OHA ÇOK KÖTÜSÜNÜZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 o lafı da mümkün olduğunca hafif algılamaya çalıştım aslında ama laf bariz... kızlar var lan yuh diyesim geldi de neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ginaly said: kalede kaleci var diye gol mü atmıycan lan. AAAHAHAHAHAHAHAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 eagle_dnz said: ginaly said: kalede kaleci var diye gol mü atmıycan lan. mümkün olduğunca insanları kırmamak derin yaralar açmamak savaşlara sebep olmamak gerek bence :) Ama bak Tsubasa da Wakabayashi gol yedikçe güçleniyo bu nası bi ikilem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Sevgilisi olan kızı tavlamaya çalışmalı bence . tavlanıosa o kızdan bi cacık olmaz zaten belki kızın sevgilisinede bi iyilik yapmış olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 neden böyle saçma sapan bi işe girişesin, bi insanın sevgilisi varsa uzak durulur, bu kadar basit. bi kız uzak durulmasını istemese zaten sevgilisi olduğunu söylemez. eagle özür dilerim gece ben hiçbişey anlamamışım resmen. kötüymüş o zaman bence başkasından hoşlanmaya çalış biliyorum saçma yani ama kızı düşünmemeye çalış off ne desem başka bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 yok ya ne özrü olur o saatte :) ya haklısın zaten uzak duruyorum ki zaten tahminim bu durumda oluşumun sebebi boşluk doldurma isteğinden zaten hoşlantı sayılır ki baya kastığım için kendimi o bile yok aslında bazen aklıma düşüyor sadece ama aklıma düştüğü zamanlar alkollüyken falan olunca kafam karışıyor falan gibi saçma bi durum sevgilisi olmasa sarardım red alsam da çok önemli olmazdı ama bu durumda asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar