Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok içtim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
e gelseydin sen de yardım için ederdik. gerçi ben o sırada burda değildim ama

ya benim bunu yaptığını gördüğüm insan 84lü.. o_O ilgi için bunu yapmak delilik resmen
Mesaj tarihi:
Dartanian said:
elesso said:
soruma cevap ver

yok değil o senin olsun..Çoktan ayrıldım ondan onda da gizemi aradım çünkü..

3.ayrılıkta bitti 1.si oydu 2.si bendim 3.sü o

o daha güzel bence
Mesaj tarihi:
smash said:
6 ay bağlanmak için yeteri kadar uzun bi süre

AMA DÜŞÜNME ARTIIK

bi kere içmeyi bıraktın mı şu an?

napalım dikkatini dağıtmak için?

bira bitti :S

neyse ya sanırım şu saatten sonra kendimi üzücem bi müddet daha elbet bi günde geçicek umrumda değil bu kız dicem..

@bella:Bilmiyorum olsun istiyorum sadece ama olunca da ohh işte paşa paşa döndü umrumda değil artık diceğimi hiç sanmıyorm :S
Mesaj tarihi:
demezsin öyle belki ama dönerse 2 haftaya kalmaz bitirirsin acı çekmeden çünkü farkında olmadan olgunlaşıyorsun şu an daha fazla aslında bilinçaltın onun sana uygun olmadığını anladı ama ortaya çıkmıyor su anda
Mesaj tarihi:
Bella said:
fede said:
ya yardım etmeyin şuna, çeksin biraz
bana kimse yardım etmemişti

ben ederdim lan.ederim yine yardım ^^

bunu demek istemiştim ama düzgün ifade edemedim. +1
Mesaj tarihi:
ne demişti acaba elesso. neyse.

Dartanian, bence şöyle yap hiçbişey olmuyosa, bugün üzül üzül üzül dibine vur, yarın ama kalk ve mutlu ol ve onu düşünme. buna karar verirsen yapabilirsin. bugün çok fazla üzülürsen de en azından "sisteminden atmış olursun" şimdi deyimin türkçesini bulamadım.
Mesaj tarihi:
Giden sevgilinn ardından ağlayamam ben böyle yas tutamam her sözde her gözde şevkat aramam kırıyor kalbimi sonunda nasıl olsa..Dün seni gördüm rüyamda arnavut kaldırmlı boş sokakta ah dili olsa da bi konşsa anlatırdı seni masumca banaaa

Öpsem bebek gözlerndne çok ağlatırlar sarsam seni kollarımdan bi gün alırlar sevsem seni doyasıya ypratırlar bir sürü kuru gürültü parçalar sevgimizi kadeeer böyle mi olmalı solmalı sevgililer :(
  • Yeni Oluştur...