smash Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 pogodi said: smash said: edit. kaçmadı gözümden, 4 tane var ^^ ahah çakal seni. çok troll olmasın diye editliyim dedim. neyse 4 iyiymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 elletmiş o kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 pogodi said: smash said: edit. kaçmadı gözümden, 4 tane var ^^ ahaha evet ya smash niye sildin onu okuma ihtimali mi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 off biraz tuhaf olmuş gerçekten ama devamlı mesaj atıp daraltıyosan ve o da kesin kararlı bir şekilde istemiyorsa bıkkınlık göstergesi bi off olabilir.üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 "bundan sonra sana devamlı mesaj atıcam" yaz yolla. o anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 off tamamen acı cektirme mesajı ya mesaj atmasını istemiyorsan daha adamakıllı hatta daha sert şekilde kararlı olduğunu belli edersin off ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 niye ayrıldı dartanian söylesene gidip yüznü yıkayıp bişey yedin mi hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 "o zaman sen benim devamlı arkadaşımsın" yazıp yollasın. o anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 o kızdan hayır gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 utku sen kocaman bir çılgınsın. kızlar değişik lan hakkaten şaşırıyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Ya son zamanlar kavgalar ediyoduk alttan aldım ben ayrıldım o ağladı o ayrıldı ben ağladım.Sonuç en son o bitirdi....onun ki beni elde etmeydi etti aşık edince de bu oldu..4-5 ay peşimden koştu sonra tamam diyince de o elde edilemez aşkı bitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ne kadardır beraberdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 alttan alıp ayrıldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Dartanian said: Ya son zamanlar kavgalar ediyoduk alttan aldım ben ayrıldım o ağladı o ayrıldı ben ağladım.Sonuç en son o bitirdi....onun ki beni elde etmeydi etti aşık edince de bu oldu..4-5 ay peşimden koştu sonra tamam diyince de o elde edilemez aşkı bitti... salıncaklı fotodaki arkaplandaki etekli kızmı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Sixoms said: alttan alıp ayrıldın? baya bi özet geçti galiba artık anlatmaktan bıkmış büyük ihtimalle ve düşünmekten kavga ediyorduk hep alttan alıyordum sonunda ayrıldım gibi bişey o sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Ya kavgalarda alttan aldım genelde bi gün patladım yüzüne karşı istemiyorum seni diyip ayrıldım sonra yine alta almaya döndüm ağlayınca gittim evine sarıldım falan filan barıştık.. sonra alttan aldım 2-3 kavga sonunda bitirdi.. 6.5 ay amaa abi farketmiyo ya pek süre seviyosan .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bence ya silktirip gidip yat ya da dotaya gel sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 e sen de ayrılmışsın ondan başta. demek ki o kadar da iyi değilmiş ilişkiniz? elde edince bitti olayına inanmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 soruma cevap ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 o kendisi ayrılmak için barışmış olabilir ya kızlar yapıyor öyle seyleri sen ayrılınca kinlenip kendi ayrılmaya barışmak istemiştir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 6 ay bağlanmak için yeteri kadar uzun bi süre AMA DÜŞÜNME ARTIIK bi kere içmeyi bıraktın mı şu an? napalım dikkatini dağıtmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Dartanian said: Ya son zamanlar kavgalar ediyoduk alttan aldım ben ayrıldım o ağladı o ayrıldı ben ağladım.Sonuç en son o bitirdi....onun ki beni elde etmeydi etti aşık edince de bu oldu..4-5 ay peşimden koştu sonra tamam diyince de o elde edilemez aşkı bitti... şuan çıksanız bu kadar sevmediğinin farkına varıcaksın.seninki bir tür hazmedememenin sevgi sanılma durumu.öyle canımdan çok seviyorum falan deyip arabesk durumlara girme hiç.na şuraya yazıyorum çıksanız yarın bu kadar duygu yoğunluğun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 eagle_dnz said: o kendisi ayrılmak için barışmış olabilir ya kızlar yapıyor öyle seyleri sen ayrılınca kinlenip kendi ayrılmaya barışmak istemiştir belki O değil de bazı kızlar deli midir nedir denemek için ayrılıyo böyle üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ya yardım etmeyin şuna, çeksin biraz bana kimse yardım etmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ilgi için, ergen kızlar yapıyo onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar