Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok içtim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
off biraz tuhaf olmuş gerçekten ama devamlı mesaj atıp daraltıyosan ve o da kesin kararlı bir şekilde istemiyorsa bıkkınlık göstergesi bi off olabilir.üzgünüm.
Mesaj tarihi:
Ya son zamanlar kavgalar ediyoduk alttan aldım ben ayrıldım o ağladı o ayrıldı ben ağladım.Sonuç en son o bitirdi....onun ki beni elde etmeydi etti aşık edince de bu oldu..4-5 ay peşimden koştu sonra tamam diyince de o elde edilemez aşkı bitti...
Mesaj tarihi:
Dartanian said:
Ya son zamanlar kavgalar ediyoduk alttan aldım ben ayrıldım o ağladı o ayrıldı ben ağladım.Sonuç en son o bitirdi....onun ki beni elde etmeydi etti aşık edince de bu oldu..4-5 ay peşimden koştu sonra tamam diyince de o elde edilemez aşkı bitti...

salıncaklı fotodaki arkaplandaki etekli kızmı bu
Mesaj tarihi:
Sixoms said:
alttan alıp ayrıldın?

baya bi özet geçti galiba artık anlatmaktan bıkmış büyük ihtimalle ve düşünmekten

kavga ediyorduk hep alttan alıyordum sonunda ayrıldım gibi bişey o sanırım
Mesaj tarihi:
Ya kavgalarda alttan aldım genelde bi gün patladım yüzüne karşı istemiyorum seni diyip ayrıldım sonra yine alta almaya döndüm ağlayınca gittim evine sarıldım falan filan barıştık.. sonra alttan aldım 2-3 kavga sonunda bitirdi..

6.5 ay amaa abi farketmiyo ya pek süre seviyosan ....
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

şuan çıksanız bu kadar sevmediğinin farkına varıcaksın.seninki bir tür hazmedememenin sevgi sanılma durumu.öyle canımdan çok seviyorum falan deyip arabesk durumlara girme hiç.na şuraya yazıyorum çıksanız yarın bu kadar duygu yoğunluğun olmaz.
Mesaj tarihi:
eagle_dnz said:
o kendisi ayrılmak için barışmış olabilir ya kızlar yapıyor öyle seyleri sen ayrılınca kinlenip kendi ayrılmaya barışmak istemiştir belki

O değil de bazı kızlar deli midir nedir denemek için ayrılıyo böyle

üff
  • Yeni Oluştur...