Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok içtim

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Unutmak istersen unutursun. Onunla ilgili herşeyi sil. Resim, numara, hatıralar, onu hatırlatan herşey.

Sen burda kendini bitirirken onun umrunda olmadığını idrak et.

Senin dünyada başka güzel kızlar olduğunuda görmen lazım.Erkeksin dayı sarışın mavi gözlü başla bir taş hatun görünce unutucaksın. Bunun senle alakası yok erkek olmakla alakalı birşey.

En dibe vurana kadar gidecegini bılıyorum.Ancak o zaman ne yapıyorum abi ben diceksin.O zamanda geri dönülmez birşeyler olucak hayatında elbet. Umarım daha önceden uyanırsın.

Herkes bunu yaşar, elbet geçicek. Güçlü ol. Bir kızın tek lafı seni yıkmasın. Az güçkü ol, kendıne bunu mu yakıştırıyorsun.

De get kendine gel
Bol şans

Ben sevgilimi seviyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere içme bi daha bi süre. içince daha çok aklına gelir, daha çok üzülürsün. arkadaşlarınla gez böyle düşünmemeye çalış. aklına onu getiren şarkı markı varsa dinleme.
resimlerini de sil bence.

iyi özelliklerini falan düşünüp durma, tek aşkım oydu falan diye düşünüp durma, elbet karşına başka biri çıkıcak ona aşık olucaksın ve gizemi unutucaksın. hatta himym'dan çaliyim, bize kötü bi özelliğini söyle gizemin.

sinirlen böyle seni bıraktığı için istiyosan. üstelik de özledim falan gibi güzel bi mesaj atmışsın off demiş. biraz odunmuş o da yani. (kızma şimdi bana) kötü özelliklerine odaklan. eninde sonunda aşık olucaksın başka birine, şimdi şu acı çekme halinden çık, komik bişeyler izle, bi de git bişeyler ye, içki içtin diye iyice kendini kaybetmişsindir biraz kendine gelirsin.

bi kere üzülmeye başladı mı insan üzüldü mü üzülüyo sonu gelmiyo bırak o döngüyü yol yakınken.
Sosyal ağlarda paylaş

Defensive said:
Unutmak istersen unutursun. Onunla ilgili herşeyi sil. Resim, numara, hatıralar, onu hatırlatan herşey.

Sen burda kendini bitirirken onun umrunda olmadığını idrak et.

En dibe vurana kadar gidecegini bılıyorum.Ancak o zaman ne yapıyorum abi ben diceksin.O zamanda geri dönülmez birşeyler olucak hayatında elbet. Umarım daha önceden uyanırsın.

Herkes bunu yaşar, elbet geçicek. Güçlü ol.Az güçkü ol, kendıne bunu mu yakıştırıyorsun.

+594095404904905

bunu print et odana as her ağladığında oku.dank etsin biraz.aa.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:
Abi hani çok çok beğendiğim bi kız değildi ama karakteri tam istedğim gibiydi sorun burda başlıyo zatn.. :S

tamam da karakteri istediğin gibi değilmiş esasında işte. çok seviyorum çok güveniyorum demiş sonra bırakmış seni. sonra mesajına da off demiş.

mükemmel bi insan değil yani bunu görmen lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

kazımkarabekir said:
Defensive said:

Ben sevgilimi seviyorum :)
bi çuval inciri bok ettin

=)

Kız arkadaşım buraları okurda, latifeydi o.

Dartanian dayı gayet standart bir hatun.Sadece sevdiğin için sana öyle geliyor.

Onun dışında çok iyi anlaşmamışsın sen insanlarla anlaşılan.Çok iyi anlaştıgın hatun seni yarı yolda bırakmaz. Senı terketmez.

Sen ona seni seviyorum dediginde off diye mesaj atmaz, mutlu olur

Kazım lafım sanada, sevgilicilik oynamayın, kendınıze gelin.

Yazık ya.
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten off demiş karakteri tam istediğin gibi olamaz yani

ayrıca karakteri tam istediğin gibi olsa seni bırakmazdı

ayrılmasındaki sebep neydi hadi böyle düzeltebileceğin bişey olsa ısrarcı davran dicem de geçip gitmiş gibi geliyo bana, o zaman da unutup başkalarını düşünmen lazım.

götürsenize çocuğu bi yerlere kızlarla tanıştırın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...