Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj atasım geliyo sonra atıyom sonra off diyo üzülüyom :( Sonra siliyom ezberden mesaj atıyom off diyo yine üzülüyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ginaly said: adı gizemse zaten tehlikelidir olm bırak, selinler dengesiz olur, ezgilerin kendine güveni olmaz, denizler aşk acısı çektirebilir, eceler komik olurlar. bi de her erkeğin hayatından en az bir merve geçer. kendi marifetnamemi yazıcam. esmalar nabar hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ginaly said: adı gizemse zaten tehlikelidir olm bırak, selinler dengesiz olur, ezgilerin kendine güveni olmaz, denizler aşk acısı çektirebilir, eceler komik olurlar. bi de her erkeğin hayatından en az bir merve geçer. kendi marifetnamemi yazıcam. ahahahhaha sesli güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 numara gittiyse fotoğrafları da sil tamamen onlar da gittiyse bol içki az yalnızlık 1 aya normale dönersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bi dakka ya abi soyadı ne kızın , aynı tanıma uyan bir kız tanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yalnız bizim kuşağın kızlarının yarısının adı gizem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ya şu 1 aya ben niye normale dönemedim lan. 2 sene oldu ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 fede said: ginaly said: adı gizemse zaten tehlikelidir olm bırak, selinler dengesiz olur, ezgilerin kendine güveni olmaz, denizler aşk acısı çektirebilir, eceler komik olurlar. bi de her erkeğin hayatından en az bir merve geçer. kendi marifetnamemi yazıcam. esmalar nabar hacı esmalar ezik hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Gizem karatekinse intihar ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 fede said: ya şu 1 aya ben niye normale dönemedim lan. 2 sene oldu ak 2 sene de asırı be hadi 1 ay olur 2 hadi olsun 3 de 2 sene nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Yok değil hacı ama uyumluydu soyadlarımız ben Elmastaş.. o ... söylemem.. nolursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 fedeyi bu hale getiren kızı kınadım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Kömürtaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 dartanian fotoğrafı duruyor mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 çakmaktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 karabaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 çomar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 TAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 pogodi said: yalnız bizim kuşağın kızlarının yarısının adı gizem 90lıyız cansın herkes gizem ya :( 3lü konşma arklarla dertleşiyoruz hepmzn hayatndan gizem geçti.. Hepimiz gizem mi seviyoruz :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 nooluyo lan?! nası geldik buraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 eagle_dnz said: dartanian fotoğrafı duruyor mu hiç evet elele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 FOTOSUNU YOLLASANA YENGENİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 mesela feysbukta 552 arkadaşım var 7 tanesinin ismi sadece gizem bi de ayşe gizem, gizem nur lar falan var onları saymadım sdhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ooo napıosun ya onlar durduğu sürece istediğin kadar sil telefonu ezberden de gitsin bi işe yaramaz ki fotoğraflar yokedilmeli tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar