delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 pogodi said: yarın topike bakıp gülceksin dartanian bunu gordum aliim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 benim hala umudum var isyan etsem de istediğim kadar inat etsem bile bırakmazlar sahibim var benim hala umudum var seviyorlar bazen soruyorlar hayran hayran seyret ister katıl ister vazgeç güzel günler bizi bekler eyvallah dersin olur biter boyun büküp önünde ağlasam sessizce şu garip gönlüm affolur mu? bu fırtına durulur mu? benden adam olur mu? korkarım aşka zararım dokunur mu? elvada sana yeter tamam bitsin artık bu dram bu fotoroman ham meyvayız hala koparmışlar dalımızdan güzel günler bizi bekler eyvallah dersin geçer gider bıraksam kendimi şöyle oh ne rahat bu da geçer gülüm yaşamana bak alınacak dersler var sorulacak sorular bu da geçer gülüm bizden bu kadar hadi dinleyinde içten içe 'ben bitirdim o kızı ya' dediğiniz kişiler tekrar ciğerinize otursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ulan bu nasıl şarkı allahsızlar. nasıl şarkı. gündüz gündüz mahvetti beni. allahsız. http://fizy.com/s/11b5y0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 SodomVsGomore said: hadi dinleyinde içten içe 'ben bitirdim o kızı ya' dediğiniz kişiler tekrar ciğerinize otursun işte bu kötü koydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 YAZIKLAR OLSUN SANA DARTANİAN O KIZI NASIL UNUTURSUN !!! Ben unutamadım lan hala , dert ortağım dedim , kaderdaşım dedim sattın beni YAZIKLAR OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 sevgili peder eğer içki ısmarlarsan kaderdaşın olabilirim çok seviyorum ulan bak yalan yok deli gibi sevdim unutamıyorum. viski nasıl uyar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 nolucak lan halimiz of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 zaman lazım hocam unutamıyosan bu gerçektir. he aşırı duygusal bi tip diilsen git başka birini bul zamanla unutursun. evet büyük iğrençlik bu dediğim ama yap yani yoksa unutulmuyor. hadi bi viski söylede içelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anonim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 içki içme içtikçe kafan dahada dumanlanıyor oyun falan oyna kafanı doldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 o içmesin ben içmiyim kim içecek o içkileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar