eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 gözyaşlarınızın tadı da aynıdır şimdi sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Dartanian said: Giden sevgilinn ardından ağlayamam ben böyle yas tutamam her sözde her gözde şevkat aramam kırıyor kalbimi sonunda nasıl olsa..Dün seni gördüm rüyamda arnavut kaldırmlı boş sokakta ah dili olsa da bi konşsa anlatırdı seni masumca banaaa Öpsem bebek gözlerndne çok ağlatırlar sarsam seni kollarımdan bi gün alırlar sevsem seni doyasıya ypratırlar bir sürü kuru gürültü parçalar sevgimizi kadeeer böyle mi olmalı solmalı sevgililer :( boşa mı konuşuyorz ya!? aa..kapa onu çabuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 gözyaşı tadıda ne güzel tuzlu o melankoli arasında ne tatlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 denesin kesin iyi gelicek.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 eagle_dnz said: gözyaşlarınızın tadı da aynıdır şimdi sizin hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 darta değiştir o bonus kafayı sonra niye kızlar beni terketti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Reogmar said: gözyaşı tadıda ne güzel tuzlu o melankoli arasında ne tatlıdır. sümük de güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Bella said: Dartanian said: Giden sevgilinn ardından ağlayamam ben böyle yas tutamam her sözde her gözde şevkat aramam kırıyor kalbimi sonunda nasıl olsa..Dün seni gördüm rüyamda arnavut kaldırmlı boş sokakta ah dili olsa da bi konşsa anlatırdı seni masumca banaaa Öpsem bebek gözlerndne çok ağlatırlar sarsam seni kollarımdan bi gün alırlar sevsem seni doyasıya ypratırlar bir sürü kuru gürültü parçalar sevgimizi kadeeer böyle mi olmalı solmalı sevgililer :( boşa mı konuşuyorz ya!? aa..kapa onu çabuk. kpadım.. sessizlik :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 kazımkarabekir said: darta değiştir o bonus kafayı sonra niye kızlar beni terketti bonus kafalılar daha raaht kız buluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 kazımkarabekir said: darta değiştir o bonus kafayı sonra niye kızlar beni terketti Hacı kestim saçları çoktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 o zmn bulamazsın artık kız falan söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ya git uyu bence sen en iyisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Abi sibrisinek dolu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 eyi kanını emerler işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ahahah bahaneye bak onun kanını emen emmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Dartanian said: Abi sibrisinek dolu :S nabiim artık ben herşeye bahanen var.mazoşist snei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 iyi yatıcam kızıyosunuz sizde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 mazoşist sineği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bence de uyu. saçın da güzelmiş kesmeseymişsin :) ya yarın öbür günb aşka bi kıza aşık olucaksın cidden bak hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 hakkaten olcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 pff bende cok içtim gözlerim doluyor ama kendimi tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ahah radiancede geldi tam gece mecnunları olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Böyle kız olur mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar