Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bu güzide gruptan haberleri olmayan kişiler için dursun burda. Özellikle 45. saniyeden sonra duygu yüklü bir melodi, akıllara durgunluk veren bir romantiklik ve köhne bir çocuk sevgisi aşılıyor şarkı. http://www.youtube.com/watch?v=k86gS50ICZ4 (bi topik daha vardı ama bulamadım müzik bölümünde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Abim bağlantıya çöreklendiği için izleyememekteyim. Ama buda sana olan saygımdan up yapmamın nedenidir. Sevgiler... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 trade off between passing defective cost and prevention+appraisal+failure costs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 beni mi çağırdınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bu adamların albümlerini ciddi ciddi aradım bulamadım kahroldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar