Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 merhabalar, elimde şu an 4x2gb ddr2 kingston hyperx 1066 ram, c2d e8400 işlemci, asus en8800gt ekran kartı var. anakartım yok şu an. acaba bi anakart alayım mı yoksa askerden dönünce mi alayım. ne de olsa kullanamıycam şimdi almasam da olur aslında ama ben dönene kadar bulunmaz hint kumaşı durumuna gelir mi 775li ve ddr2 li anakartlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 askerden dönene kadar bulunmaz hint kumaşı kıvamına geleceğini sanmıyorum. askere gidiyorsun yakında demek ki, e arkandan da kullanacak kimse yoksa bence boşuna masraf yapma, git vadeliye koy paranı, askerden gelince bi ram daha alırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bne olsam elimdekileri hazir para ediyorken cikarirdim, en azindan 8800gt yi, 6 aya kadar para eder bi tarafi kalmicak cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 roket adam said: askerden gelince bi ram daha alırsın :) adam haklı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 KHaRoN said: bne olsam elimdekileri hazir para ediyorken cikarirdim, en azindan 8800gt yi, 6 aya kadar para eder bi tarafi kalmicak cunku. hatta evet. kesinlikle elden çıkar bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 KHaRoN said: bne olsam elimdekileri hazir para ediyorken cikarirdim, en azindan 8800gt yi, 6 aya kadar para eder bi tarafi kalmicak cunku. bunu düşündüm ama ne uğraşıcak vaktim kaldı ne de ikinci elden anlarım =). ayrıca bir de böyle 5-6 bilgisayar aynı anda kullanma fantazim var dönünce onu yapıcam. ne kadar çok pc o kadar fantazik ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar