Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nba & Avrupalı coachlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Neden hiç avrupalı coach'ları nba'de göremiyoruz ?
Rudy Tomjanovich, gregg popovic fln gibi adamlar var ama bunlar doğma, büyüme amerikalı.
Yeteneksizlermi , nba'e hafif mi kalıyorlar Ne biliyim en kötü NCAA'de çalışmış başarısız olmuş biri varmı.

Bunu hep merak ederim.
Mesaj tarihi:
d'antoni var işte koskoca... amerikalı olabilir ama adamın koçluk hayatı italya'da şekil buldu. ayrıca pop amerikalı olabilir, orada koçluk yapmış olabilir ama spurs sistemi avrupa sistemine en yakın basketboldur hatta belki de 1e1'dir diyebiliriz abartıp.
Mesaj tarihi:
Antoni var avrupalı koç evet ayrıca popovic konusuna katılıyorum avrupa basketbolunun o takım oyununa en yakın takım spurs.Nba'de hiç bir takım nedense avrupadaki gibi son saniyelerde öndeyken taktik faul yapmaz.Artı zaman zaman DiAntoni Sunsdayken, Suns alan savunması yapardı ve başarılı olurdu.
Mesaj tarihi:
Genelde yapılır son saniyelerde taktik faul benim hatırladığım epey önce Detroit in şampiyon olduğu bir sene Kobeye son saniye taktik faul yapılmamıştı o da üçlük atıp maçı uzatmış neticesinde lakers kazanmıştı.Larry Brown a da sormuşlardı hatta o da maça gölge düşürmek istemedim dedi haklı bir sebep bence o heyecan başka oluyor.Avrupalı koçlar daha yetenekli bence ama Nba de oynanan oyun denildiği gibi Avrupalıların oynatmak istediği oyuna uymuyor,bir de yıldızlar istediği her şeyi yapabiliyor olay ticaret olduğu için koçlar her istediğini yaptıramıyor.Bir sürü neden var yani
  • Yeni Oluştur...