Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kaç yıldan sonra format attım. uçuyor makine VRINNNNNNNNNNNNNnnNNN paylaşayım dedim. oh mis. fanını bile temizledim. bahar temizliği oldu. oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bana format deme, 2 haftada 2 format attim. yine de rahatlayamadim. sonra ramleri degistirirken elime aldim. bozuk rami kesfedip attim. pc bisiyi tuttu, bi daha format attim sdfj. (hayir fisten cekmeden, ya da acikken dokanmadim) o zamandan beri her pcyi acisimda 2 kere restart atmam gerekiyo, kitleniyo it acilmiyo =/ biktim artik pcnin sorunlarinnan ugrasmaktan lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 pc değil benimki ama ^_______^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 vanille'in derdi tüm arşivin gitmesi.. napalım yeniden yapacak artıkın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 D'de gitti mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 L'ye kadar hepsi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 hayatamı format attın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 gizli kllasörtlerde gitmiş of çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 halbukşi dedşm cd uye çek isimlerini de neşeli gümler diye yazx diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 çok içme gökalp karaciğerine yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 gitmedi arsivim external hdd'ye attim, backup yaptim okee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Pc'mde tek yedekliceğim klasör Apple Software Update'dir çünkü orada lolitalar falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ne dedi şimdi bu iyice gavur olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 OHOOOOoOOOO BEnimki mübarek makine. wow ss'leri hariç 1 meme bile çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 neşeli gümler asdfasdf kastende yazsan typoda olsa çok komik geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 garanti veriyorum typo yaptı. hatta yarın hatırlamıcak ne yazdığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 benim bilg.ın fanı başımı ağrıtıyor elektrkli süpürge kıvamında ama bilerek temizlemiyorum(üşendiğimden değil,tabi) çünkü 2-3 saat sonra baş ağrısı ypıyor ve dota neyim bırakıp kaçası geliyor insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 oha format atan ram değiştiren kız.. yoksa ben yılardır kız bildiğim kişi erkek mi çıkacak? AZZ SONRA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 oooOOOo hem de sapina kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 vanille bravo ya bozuk ram keşfetmek falan *ayakta alkışlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 öhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 üf tamam yener icimdeki cevheri kesfetti, ilk formatimi onun sayesinde attim. kralsin yener.telefon faturani ödicem yener tamam sus. ama gerisi bana ait. skill olmasa, olmazdi.sdfgh B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 B) edit: dışardan müdahale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yener ve vanille arasında geçen dialogşuna benziyodur kesin yener:nil şimdi kasanın kapağını açıyosun. vanille:eebenkasanınkapağınınasıaçıcam yener:nil hanım ben sizi anlamakda zorlanıyorum yavaş konuş... nil:amanerdenaçılıyobu.. yener:bi sn beni dinleyin yavaş yavaş konuşun tane tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 AHAHAHAHA angut ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar