SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 şimdi benim bi gizli dosya vardı d'de hayır adamım hayır, öyle bir dosya değil asdasfas neyse, şimdi o dosyayı geçen pardusdan gördüm aklıma geldi, windowsdan görmüyor gizli dosyaları açtımsa da. garbıça açtım çünkü öyle çok da acil gerekli birşey değil, sadece merak, sonuç çıkarsa da sevinirim tabi. tabi sizin umurunuzda olur mu sevinmem o ayrı hyt çhok qötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 çözüm olarak pardustan gir at flasha demeyin üşeniyorum asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 C:/Windows/System32/Virusvargirme/pirates2.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 olm çaktırma, rapid'e atarım bulunca söz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar